Tgrt Haber

Cantürk Alagöz kimdir? Iğdır Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz hangi partiden aday oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
14 May 2023 22:35 - Güncelleme : 15 May 2023 00:09
Cantürk Alagöz kimdir? Iğdır Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz hangi partiden aday oldu?

13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde partiler milletvekili adaylarını çıkardı. Bu adaylardan biri de Cantürk Alagöz oldu. İşte, Cantürk Alagöz hayatı ve biyografisi!

2023 seçimlerindeki oy sayım işlemleri devam ederken, partilerin milletvekili​ aday listeleri de netlik kazandı. Iğdır​ milletvekili adayı Cantürk Alagöz'ın kim olduğu araştırılıyor. 

CANTÜRK ALAGÖZ KİMDİR?

1969 yılında doğan, Cantürk Alagöz, aslen Iğdırlıdır.  İlk ve orta öğrenimini doğduğu il olan Iğdır’da tamamlayan Cantürk Alagöz, 1992 yılında Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği’nden mezun oldu. 

1996 yılında özel bir şirkette iş hayatına başlayan Cantürk Alagöz, Türkiye’nin ve bölge ülkelerin analitik cihaz yedek parça, sarf malzeme ve teknik servis desteğine olan ihtiyacını karşılayan firmaya ortak oldu. Covid-19 ile mücadelede Türkiye’ye Sinovac’ı ilk kez getirerek sektörde bir ilke imza attı. Ayrıca, Cantürk Alagöz, AK Parti​ Iğdır milletvekili adayıdır. 

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...