Tgrt Haber

CHP listesinden aday gösterilen DEVA Partili Kılıçdaroğlu ile alay etmiş

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
10 Nisan 2023 13:01 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 13:35
CHP listesinden aday gösterilen DEVA Partili Kılıçdaroğlu ile alay etmiş

CHP listesinden DEVA partisi Mersin milletvekili adayı olan Mehmet Emin Ekmen'in ise geçmiş yıllarda Kılıçdaroğlu ile alay eden paylaşımları ortaya çıktı. "Ah Kılıçdaroğlu ah.. Yine mi çuvallamış?, Türkiye'nin en büyük şanssızlığı CHP ve Kılıçdaroğlu" 

Partilerin aday listeleri tek tek belli olurken özelikle Millet İttifakı​'ndaki sık pazarlıkların ardından belirlenen adaylar ilgniç sicilleriyle de dikkat çekiyor. CHP​, 7'li Masa'daki ortakları DEVA, Gelecek, Demokrat ve Saadet Partisi'nin adaylarını ortak liste olarak milletvekili listelerine eklerken bu isimler arasında ise CHP'ye ve Kemal Kılıçdaroğlu​'na daha önce bayrak açmış isimlerin yer aldığı görüldü.

CHP listesinden aday gösterilen DEVA Partili Kılıçdaroğlu ile alay etmişCHP listesinden aday gösterilen DEVA Partili Kılıçdaroğlu ile alay etmiş

 

"YİNE Mİ ÇUVALLAMIŞ?"

DEVA Partisi​ adayı olarak CHP listesinden Mersin milletvekili adayı olan Mehmet Emin Ekmen de bu isimlerden biri. Ekmen'in geçmişte sosyal medya üzerinden CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile alay ettiği paylaşımları ortaya çıktı. Ekmen'in söz konusu paylaşımlarında "Ah Kılıçdaroğlu ah.. Yine mi çuvallamış?, Türkiye'nin en büyük şanssızlığı CHP ve Kılıçdaroğlu" gibi ifadeler kullandığı görüldü.

CHP listesinden aday gösterilen DEVA Partili Kılıçdaroğlu ile alay etmiş

CHP listesinden aday gösterilen DEVA Partili Kılıçdaroğlu ile alay etmiş

DEVA'NIN CHP LİSTESİNDEKİ ADAYLARI

CHP Parti Meclisi’nde DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti’ye yaklaşık 65 kontenjan ayrıılmıştı. CHP, listelerindeki DEVA’lılar şu şekilde: "Selma Aliye Kavaf Manisa 4. sıra, Sadullah Ergin Ankara 1. bölge 4. sıra, İdris Şahin Ankara 2. bölge 2. sıra, Elif Esen İstanbul 1. bölge 7. sıra, Hasan Karal İstanbul 1. bölge 8. sıra, Evrim Rızvanoğlu İstanbul 2. bölge 8. sıra, Mustafa Yeneroğlu 3. bölge 6. sıra, Sadullah Kısacık Adana 4. sıra, Seda Kaya Öshen İzmir 1. bölge 6. sıra, Mehmet Emin Ekmen Mersin 3. sıra."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Süleyman10 Nisan 2023 15:28

İkisi de karakter yoksunu demek ki!!!

Sonraki Haber Yükleniyor...