Tgrt Haber

CHP'li Gürsel Erol'dan Akşener itirafı: Çok üzdük

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
19 May 2023 18:54 - Güncelleme : 19 May 2023 18:59

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Millet İttifakı'nın aday belirleme sürecinde Meral Akşener'e yönelik yapılan eleştirilere yönelik itiraf gibi açıklama geldi. CHP'li Erol, "Meral hanımı çok üzdük. Bir partinin kendisiyle ilgili ülkenin geleceği ile ilgili kaygılarını, endişelerini paylaşması gayet doğaldır" dedi. 

Millet İttifakı'nın aday belirleme sürecinde CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'nun ismine sıcak bakmayan İYİ Parti​ lideri Meral Akşener​'in masadan kalkmasıyla ilgili CHP'den itiraf niteliğinde açıklama geldi. 

O dönemde Akşener’e gerek sosyal medya gerek ise televizyonlarda gelen sert sözlere ilişkin CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Meral hanımın bir ara masadan kalkmasından kaynaklı, biz Meral hanımı çok üzdük. Haksız yere üzdük" ifadelerini kullandı. 

"ENDİŞELERİNİ PAYLAŞMASI GAYET DOĞAL"

Erol sözlerini şu ifadeleri kullanarak sürdürdü;

Meral hanım Türk siyasetinde babayiğit bir kadın. Bu süreçle ilgili de inanılmaz doğru işler yaptı. Gecesini gündüzüne kattı. Ama bizim partimiz, Meral hanımın bir ara masadan kalkmasından kaynaklı, biz Meral hanımı çok üzdük. Haksız yere üzdük. Bir partinin kendisiyle ilgili ülkenin geleceği ile ilgili kaygılarını, endişelerini paylaşması gayet doğaldır. Bunun bir alınganlık olarak görülmemesi lazım. Ben bu seçimde en önemli katkı verenlerden birisinin Meral Hanım olduğuna inanıyorum.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...