Tgrt Haber

CHP'li Kaboğlu, Fransız basınına konuştu: HDP merkez parti olacak!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Le Point
12 May 2023 11:17 - Güncelleme : 12 May 2023 11:39
CHP'li Kaboğlu, Fransız basınına konuştu: HDP merkez parti olacak!

Fransız Le Point'e konuşan CHP'li İbrahim Kaboğlu, "HDP ile müzakere olacak mı?" sorusuna "Tabii, çünkü HDP merkez parti olacak" cevabını verdi

CHP​ İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, 14 Mayıs Pazar günü düzenlenecek seçimlere "Yeşil Sol Parti" ismiyle girecek HDP​ hakkında Fransız basınına çok konuşulacak sözler sarf etti. L.e Point'e  demeç veren Kaboğlu, merkez parti olarak tanımladığı HDP olmadan hiçbir şey yapamayacaklarını söyledi

"AKŞENER BİLE BUNUN BİLİNCİNDE"

HDP ile müzakerelere ilişkin detaylar veren Kaboğlu, anayasa reformu sürecinde "HDP ile müzakere olacak mı?" sorusuna cevaben "Tabii, çünkü HDP merkez parti olacak" ifadelerini kullandı.

İttifakta HDP'nin 'önemli' bir parti olacağını söyleyen Kaboğlu, "Onlarla zaten önemli ilişkilerimiz var" dedi. Kaboğlu, "Meral Akşener bile bunun bilincinde" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Le Point
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...