Tgrt Haber

FETÖ'cülere göz kırptı! CHP'nin milletvekili aday adayında Hakan Şükür'e teşekkür

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
27 Mart 2023 17:45 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 00:00
FETÖ'cülere göz kırptı! CHP'nin milletvekili aday adayında Hakan Şükür'e teşekkür

14 Mayıs seçimlerine 48 gün kala CHP'den Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Fatma Yavuz'dan parti tabanını bile kızdıracak bir hamle geldi. Sosyal medya hesabından kürsü konuşmasını paylaşan Yavuz, FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün mesajına 'teşekkür' ederek cevap verdi. Yavuz'un Şükür ile samimi konuşması, kullanıcılardan büyük tepki topladı. 

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'e 48 gün kala siyaset sahnesinde sular durulmuyor. İttifaklar son halini alırken partilerin milletvekili aday adayları listeleri ise şekillenmeye başladı. Bu listelerin için kamuoyunda büyük tepkilere sebep olacak isimler de yer alıyor. Bunlardan biri de FETÖ'cülerle mesajlaşan CHPİstanbul Milletvekili​ aday adayı olduğunu duyuran Fatma Yavuz. 

"DOSTLARIMIZLA BAŞLIYORUZ" MESAJI...

CHP İstanbul Milletvekili aday adayı Fatma Yavuz, sosyal meyda hesabından kürsü konuşmasını paylaşırken eski futbolcu FETÖ firarisi Hakan Şükür'den tebrik ve teşekkür mesajı geldi. Yavuz'un "Ezberlerimizi bozacağız, yaralarımızı saracağız... Yürünecek çok yolumuz var. Dostlarımız ile başlıyoruz" mesajına Şükür, "Çok duygulanarak izledim, yüreğinize sağlık.Aramıza hoş geldiniz diyenlere de şunu ifade edeyim; Hep aranızdaydık, hep beraberdik. Siyaset, iki farklı tarafın ele geçirilmiş medyaları ile yanlış şeyleri doğru olarak dayatınca ayrıştırıldık sadece" dedi. 

'SAMİMİ' CEVAP GECİKMEDİ!

FETÖ'cü Şükür'e cevap veren Yavuz, "Çok teşekkürler Hakan Bey, az kaldı, ekmeğimize kan doğrayanlara inat, aşuremizi kaynatacağız, tadından yenmeyecek" ifadelerini kullandı.

FETÖ'cülere göz kırptı! CHP'nin milletvekili aday adayında Hakan Şükür'e teşekkür

DİYANET VE İBB'DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İnanç Masası biriminde görev yapan Yavuz buradaki görevinden de çıkarılmıştı. Yavuz aynı zamanda İslam dinine aykırı söylemleri ve ifadeleri nedeniyle "din görevlisiyle bağdaşmayan davranışlar sergilediği" gerekçesiyle 2019 yılında 657 no.'lu Kanunun 98/b maddesi hükmünce Diyanet'ten ihraç edilmişti. 

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...