Tgrt Haber

CHP'nin milletvekili adayı terörist başı Öcalan hayranı çıktı: Tarz hiç fena değil

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
09 Nisan 2023 19:00 - Güncelleme : 09 Nisan 2023 19:25
CHP'nin milletvekili adayı terörist başı Öcalan hayranı çıktı: Tarz hiç fena değil

CHP'nin YSK'ya teslim ettiği milletvekili aday listesinde, Ankara'dan aday olan Onur Konuralp'in geçtiğimiz yıllarda terörist Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı skandal bir paylaşım ortaya çıktı.

Türk halkı 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimde sandık başına gidip oyunu kullanacak.Seçim​ atmosferine iyice girildiği bugünlerde Ankara'da gündem oldukça hareketlendi. Milletvekillerini listelerini hazırlayan partiler YSK'nın yolunu tuttu.

CHP​'DEN BİR İSİM DİKKATLERDEN KAÇMADI

Parti listelerinin YSK'ya teslim edilmesiyle merak edilen adayların ismi de netlik kazandı. Listelerde dikkat çeken isimlerde var. 2020 tarihinde TBMM Genel Kurulu'nda yapılan seçim sonucunda Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üyeliğine seçilen Onur Konuralp CHP'den milletvekili adayı oldu.

ÖCALAN'IN TARZINI BEĞENMİŞ....

Ankara 1.Bölge 4. sıradan milletvekili adayı olan Konuralp'in 2014 yılında sosyal medya hesabından terörist başı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafını paylaştığı ortaya çıktı. Önceki yıllarda paylaşılan fotoğrafın tekrar gündem olmasıyla birlikte tepkiler ardı ardına geldi. Konuralp 2014 yılında yaptığı paylaşımda, terörist başı için "Öcalan'ın yeni fotoğrafı; Tarz hiç fenal değil" ifadelerini kullanmış. 

CHP'nin milletvekili adayı terörist başı Öcalan hayranı çıktı: Tarz hiç fena değil

Onur Konuralp

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...