Tgrt Haber

Son dakika! Muhalefete isyan eden vatandaşlar Erdoğan'a içini döktü: Bizi bunların eline bırakmayın

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
27 Mart 2023 19:36 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 00:00
Son dakika! Muhalefete isyan eden vatandaşlar Erdoğan'a içini döktü: Bizi bunların eline bırakmayın

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’da katıldığı iftar programında konuştu. Erdoğan, "Ne gürültü patırtı yapanların ne de ideolojik taassupla hareket eden marjinal çevrelerin, kentsel dönüşüm çabalarımızı engellemesine göz yummayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, Adıyaman’da katıldığı iftarın ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız 'Başkanım ne olur bize bunların eline bırakmayın' diyor. Bu umudu boşa çıkarmamakta kararlıyız. Gerekirse gecemizi gündüzümüze katarak, çalışacağız, çalışacağız daha çok çalışacağız ve böylece sizinle elele omuz omuza bu yolda yürüyeceğiz" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Devletimizin ilgili kurumlarının yanısıra belediyelerimizin tüm imkanlarını bölgeye yönlendirdik. Depremden en çok etkilenen 7 ilimizi 250 belediyemize adeta zimmetledik. Adıyaman​'ı da Erzurum, Ordu, Şanlıurfa, Ordu, Niğde, Giresin, Gümüşhane, Uşak başta olmak üzere toplam 53 belediyemizle kardeş belediye​ kıldık. Adıyaman'ın kardeş belediyeleri mubarek Ramazan ayı boyunca düzenleyecekleri çeşitli etkinliklerle size hizmet edecek.

Belediyelerimiz, vakıflarımız, hayırseverlerimiz, gönüllülerimizle birlikte buruk bir Ramazan geçirmemeniz için inşallah canla başla çalışacaklar. Hayat normalleşene kadar belediyelerimiz faaliyetlerine devam edecek. Biz de seçim gündeminden bağımsız olarak burayı bizzat takip etmeyi sürdüreceğiz.

'BAŞKANIM NE OLUR BİZE BUNLARIN ELİNE BIRAKMAYIN'

Sizlere karşı görevlerimizin bilincindeyiz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız 'Başkanım ne olur bize bunların eline bırakmayın' diyor.Bu umudu boşa çıkarmamakta kararlıyız. Gerekirse gecemizi gündüzümüze katarak, çalışacağız, çalışacağız daha çok çalışacağız ve böylece sizinle elele omuz omuza bu yolda yürüyeceğiz.

Vatandaşınızın sıkıntısını yüreğinizde hissetmedikten sonra ne siyasetin, ne makamların, ne de geldiğiniz koltukların anlamı var. Giden canlarımızı geri getiremeyiz, ama Adıyaman'ı eskisinden çok daha güzel imar ve ihya edebiliriz.

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNDE DAHA KARARLI DAVRANACAĞIZ

TOKİ'mizi bu süreçte çok aktif şekilde kullanmayı hedefliyoruz. Pek çok zorlukla karşılaştığımız kentsel dönüşüm projelerinde artık daha kararlı davranacağız. Kentsel dönüşüm çabalarını engellemesine göz yummayacağız. 

Türkiye; kurumlarıyla, kapasitesiyle, ekonomik gücüyle, vatandaşının huzur ve refahını her şeyin üstünde tutan iktidarıyla verilen sözleri yerine getirecek kudrete sahiptir.  

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...