Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altılı masaya sert sözler: Naylon adayı umut diye yutturmaya çalışıyorlar

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
19 Nisan 2023 20:31 - Güncelleme : 19 Nisan 2023 21:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de katıldığı iftar programının ardından açıklamalarda bulundu. Konuşmasında altılı masadan ayrılıp geri dönen İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in kumar ve noter masası sözlerine değinen Erdoğan, "Tekmeledikleri masayı, aylarca 'kazanamaz' dedikleri naylon adayı şimdi millete umut diye yutturmaya çalışıyorlar. Hepsi topu topu 7 kişiler ama kavgasız bir günleri bile geçmiyor. Ama sorsan 85 milyonluk ülkeyi idare etmeye adaylar" dedi.

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, Denizli’de Vatandaşlarla İftar Programı’nda konuştu. Konuşmasında altılı masaya sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "Tekmeledikleri masayı, aylarca 'kazanamaz' dedikleri naylon adayı şimdi millete umut diye yutturmaya çalışıyorlar. Hepsi topu topu 7 kişiler ama kavgasız bir günleri bile geçmiyor. Ama sorsan 85 milyonluk ülkeyi idare etmeye adaylar" dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Bugün Denizli​ yine destan yazdı, tarih yazdı, geleceğinin aydınlık Türkiyesine yeni bir pencere açtı. Desteğiniz, dayanışmanız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ülkesinin geleceği için dertlenen hiçbir insanı dışarıda bırakmayacağız. Türk, Kürd, Muhacir, Sünni, Alevisiyle 85 milyon bir ve beraber olacağız. Aramıza nifak tohumları saçmak isteyen fitnecilere asla prim vermeyeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan altılı masaya sert sözler: Naylon adayı umut diye yutturmaya çalışıyorlar

Kardeş olacağız ve inşallah ebediyyen de kardeş kalacağız. Denizli için hemen şimdi diyerek hedeflerimize doğru sağlam adımlarla yürüyeceğiz. 40 senedir Denizli ile birlikte tüm Türkiye'nin hizmetindeyiz. Emanetinize canımız pahasına sahip çıktık. Allah'a dayandık, sahaya sarıldık, hükmüne ramolduk. Yol varsa budur bilmiyorum başka çıkar yol diyerek yolumuza devam ettik. Allah'ın rahmetinden başka bize asla rahmet penceri yoktur.

"BİZ BUGÜNLERE DUALARLA GELDİK"

Gözümüzü ufuktan ayırmadan azimle, cesaretle, kararlılıkla yürüdük. Bugünlere birilerinin lütfuyla değil, sizlerin destekleriyle geldik. Biz bugünlere günde 5 defa ellerini semaya açanların hayır dualarıyla geldik. Gece karanlığında seccadesinde gözyaşlarıyla ıslatanların samimiyetiyle geldik. Seccadenin üzerinde ayakkabılarıyla dolaşarak kıble arayanlarla değil. Tam aksine kıblesinin Kabe olduğunu bilenlerle geldik. Siz bize dua ettiniz, bize sahip çıktınız. Gerektiğinde dağ gibi yanımızda durdunuz. Denizlili kardeşlerimle birlikte 85 milyonun her bir ferdine aşkla hizmet ettik. Her karışında bir şehit yatan cennet vatanı eserlerle, yatırımlarla donatmayı Rabbim bizlere nasip etti. Rabbim bizlere Türkiye'yi CHP zihniyeti boyunduruğundan kurtarmayı nasip etti.

"NAYLON ADAYI UMUT DİYE YUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Tekmeledikleri masayı, aylarca 'kazanamaz' dedikleri naylon adayı şimdi millete umut diye yutturmaya çalışıyorlar. Hepsi topu topu 7 kişiler ama kavgasız bir günleri bile geçmiyor. Ama sorsan 85 milyonluk ülkeyi idare etmeye adaylar.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...