Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki: Bu ne millidir ne yerli

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
09 May 2023 15:36 - Güncelleme : 09 May 2023 17:35
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki: Bu ne millidir ne yerli

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "Bay Bay Kemal Selo'yu çıkaracağını söylüyor. Bu ne millidir ne yerlidir..." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, Aydın​'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Konuşmasında "Demirtaş'ın, serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız" diyen Kılıçdaroğlu​'na sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "Bay Bay Kemal Selo'yu çıkaracağını söylüyor. Bu ne millidir ne yerlidir..." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şu şekilde;

"Aydın, 14 Mayıs'ta sandıkları patlatmaya var mısın? Bunlara gereken dersi vermeye hazır mısın? Durmak yok yola devam. Efeler, yiğitler diyarı Aydın, seni yürekten selamlıyorum Aydın.

Sen ki tarihçilerin seyyahların güzelliğini öve öve bitiremediği Aydın'sın. Sen ki Menteşe Bey'in, Aydınoğlulları'nın yurt yaptığı Aydın'sın. Bugün bir kez daha seni yürekten selamlıyorum Aydın.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki: Bu ne millidir ne yerli

Zaten siz kaleleri fethettikten sonra bu iş bitmiştir. Aydın'a 3 ay önce gelmiş, toplu açılış törenimizi yapmış, Nazilli'de gençlerimizle ve oradaki kadınlarımızla muhteşem bir açılış töreni yapmıştık. Şehrimize kazandırdığımız eserlerin bir kez daha sizlere hayırlı olmasını diliyorum.

"EVLATLARIMIZIN DA GELECEĞİ ADINA ÖNEMLİ BİR KARAR VERECEKSİNİZ"

İstanbul'daki mitingde 1 milyon 700 bin kişi vardı. Tarihimizin en büyük buluşmasını gerçekleştirdik. Şimdi de Aydınlı kardeşlerimizin misafiriyiz. Aydın her zamanki gibi bugün yine güzel. Coşkun ırmaklar gibi akan bir Aydın görüyorum karşımda.

Bu Aydın isterse bu sefer sandıkları bir başka patlatır. Buradan Muğla'ya ve Manisa'ya da selamlarımı gönderiyorum.

14 Mayıs'tan zaferle çıkmamız gerekiyor. Sandıkları patlatıyor muyuz? Birilerini de sandığa gömüyor muyuz? Sizin bu aşkınız bu işin bittiğni haber veriyor. Pazar günü evlatlarımızın da geleceği adına önemli bir karar vereceksiniz. Seçim terörle savaşanla bölücülerle yol alan arasında...

"IMF'YLE İŞİMİZ KALMADI"

Tercihimizi ya bölücülerden yana ya da aile kurumuna sahip çıkanlardan yana kullanacağız. Ya ülkemiz ekonomisini büyütmeye devam edeceğiz a da Londra tefecilerinin ülkemize çökmesine müsaade edeceğiz. Oyumuzu ya eser ve hizmet siyasetinden yana ya da yıkım siyasetinden yana kullanacağız.

2023'e kadar IMF'ye borçlarımızı ödedik artık IMF'yle işimiz kalmadı.

Bunlar Londra tefecilerinden 300 milyar dolar alacağını söylüyor, tefecilerden size yar olmaz.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki: Bu ne millidir ne yerli

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ: BU NE MİLLİDİR NE YERLİ...

Bu CHP LGBT'ci mi? İYİ Parti LGBT'ci mi? HDP LGBT'ci mi?... AK Parti'ye, MHP​'ye LGBT girebilir mi? Cumhur İttifakı'na LGTB girebilir mi? Hayır. Çünkü biz ailenin kutsallığına inanıyoruz.

Bay Bay Kemal torununu SGK'ya kaydediyor. Ya bunlar hırsız. Bunlardan bu ülkeye fayda olur mu? Seçimde oy kullanamamak dahil her türlü skandalın olduğu defolu bir şahsa yetki verir miyiz?

Bunların şu halini görüp hala oy verebilir misiniz? Karşımızdaki tablo bu. Bu kadar net, açık ve keskin... Bay Bay Kemal Selo'yu çıkaracağını söylüyor. Bu ne millidir ne yerlidir...

"MEVCUT CHP ZİHNİYETİNİN TEK PARTİ FAŞİZMİNDEN FARKI YOK"

Aydın'ın sadece istiklal harbinde değil demokrasi tarihimizde de önemli yeri var. Burası şehit başbakanımız Adnan Menderes'in memleketidir. Merhum menderes ömrünü demokratikleşmeye adamış büyük bir devlet adamıydı. Minarelerimizde ezanı Muhammedi'ler onun döneminde yükseldi. Menderes'i idama götürenler kimlerdi? o günün CHP'si. Milletimizin göz bebeği olan imam hatip okulları onun döneminde açıldı. Cumhurla cumhuriyet arasındaki uçurumlar ilk kez onun döneminde kapandı. Mevcut CHP zihniyetinin tek parti faşizminden farkı yok."

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki: Bu ne millidir ne yerli

"ONLARLA ARAMIZDAKİ FARK BU"

Onca ahlaksızlığa rağmen hukuk ve adaletten hiç şaşırmadık. Biz hep Anadolu irfanına inandık. Milletimize inandık. Allah'a dayandık. Hiçbir güce boyun eğmedik. Sandığın onuruna, şerefine asla ve asla halel getirmedik. Ne söylediysek sandık aracılığıyla söyledik. Onlarla aramızdaki fark bu.

Şu an itibarıyla 55 kişi alana geldi. CHP 27 bin, Akşener 5 bin 500, HDP 1700...

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...