Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Rusya tepkisi: Sen devlet yönetiminden anlamazsın

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
12 May 2023 21:31 - Güncelleme : 12 May 2023 23:20

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da 3'üncüsü düzenlenen Türkiye Gençlik Zirvesi'nde konuştu. Buradaki konuşmasında gençlere verilen desteklerin artarak devam edeceğini söyleyen Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'deep fake' içeriklerinde Rusya'yı sorumlu tutmasını eleştirdi. Erdoğan, "Bay Bay Kemal Putin'e saldırıyor. Sen acizsin, zavallısın. Rusya ile olan münasebetimiz ABD ilan münasebetten geri değil" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı​ Recep Tayyip Erdoğan​, İstanbul Kongre Merkezi'nde 3.Türkiye Gençlik Zirvesi kapsamında gençlerle buluştu. Gençlere desteklerinin süreceğini söyleyen Erdoğan, "Ama biz şu anda karşımda gördüğüm gençlikle pazara kadar değil, mezara kadar yürüyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu​'nun dikkat çeken ‘Rusya’ mesajına atıfta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi Bay bay Kemal, Sayın Putin'e saldırıyor,Rusya'ya saldırıyor. Kılıçdaroğlu, Biden Erdoğan'ın yenilmesi lazım kaydını düştü. Kayıtlarda var. Ama sen acizsin, zavallısın.Bay Bay Kemal sen devlet yönetimi nedir bilmezsin, anlamazsın" diyerek rakibine yüklendi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları: 

"BİZ BU GENÇLİKLE PAZARA KADAR DEĞİL, MEZARA KADAR YÜRÜYORUZ"

"Sözde sanatçı diye geçinen müsveddeler şimdi de aynı şekilde hakaret etmeye devam ediyorlar. İnanın bunların bu ülke için bir tane çivili ağaçları yok. Ahlaki olmayan birçok görüntülerle para kazanmaktan başka hiçbir özellikleri yok. Ve şimdi pazara gidiyoruz onlar ise her türlü yalan dolan şunlarla bunlarla yine hakarete devam ediyorlar. Varsın onlar hakaret etsin. Ama biz şu anda karşımda gördüğüm gençlikle pazara kadar değil, mezara kadar yürüyoruz."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÖZDEMİR BAYRAKTAR AÇIKLAMASI

"Gençler bir şeyi söylemem lazım; henüz Başbakan olmadım. Seçimleri kazanmışız, Avrupa'yı dolaşıyorum. Scholz'u ziyaret ettim. Kendilerine Terörle mücadele ediyoruz. Bize İHA/SİHA verecektiniz ne oldu? Terörle mücadele ediyoruz. Hemen talimat verdi. İHA/SİHA verdi. Ama 2 günlük. Sonra rahmetli dünürüm Özdemir Bayraktar hemen İHA/SİHA işine girişti. Ona devletten istifade et dedim, 'Yok almam' dedi. Kendi arazilerinde hemen fabrikalarını kurdu. Sonra evlatları ve hanımıyla birlikte adımı attı ve İHA'yı yaptı. Yetmez, SİHA'nın da adımını attı. Bu arada da tabii Selçuk Bey'de bizim damadımız oldu. Tabii bütün bunlar gerek baba, gerek çocuklar, cins beyinlerdi ve iş yürürken İHA/SİHA yetmedi AKINCI o geldi. Tabi yurt dışı siparişlerde gelmeye başladı. Ama bütün bunlarla beraber yine devlet bankalarından diğerlerinden kredi asla almadı. AKINCI yapıldı arkadan tabi yeni bir adım KIZILELMA oldu."

"ERBAKAN DEVRİM, BİZ DE DEVRİN OTOMOBİLİNİ YAPTIK"

Bunlar tabi insansız savaş uçaklarıydı. Hepsi nevi şahsına münhasır uçaklardı. Hele KIZILELMA testleri yapıldı ama asıl noktası henüz daha olmadı. O olduğu anda şu anda F16'ların taşıdığı bombaları taşıma kabiliyetine sahip. Zannediyorum onunla ilgili de şu anda bir çekim yaptılar ve bu çekimi de gösterime sokacaklar. Bu seneki TEKNOFEST'e 2,5 milyon genç akın etti. Acaba bu ülkede muhalefet niçin Baykar'a saldırıyor? Akıncı'dan, Kızılelma'ya, TOGG'dan, Anka'ya birçok ürünümüz çıktı. Acaba niçin hazmedemeyip saldırıyorlar. Bunlar Allah rahmet eylesin Erbakan hocamızın yaptığı Devrim otomobiline de böyle saldırdılar. Hocamız Devrim otomobilini yaptı, biz de Devrin otomobilini yaptık. Tabi şimdi devrin otomobiline saldıramıyorlar. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız dedik ve başaramayacak." 

"SEÇİMDEN SONRA ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN HAREKETE GEÇECEĞİZ"

"Sevgili gençler burada açık konuşmam gerekli. Bu CHP, İYİ Parti, HDP LGBT'cidir. Bunlarla beraber yol yürüyenler onlara 'hayır' diyemedikleri için onlar da LGBT'cidir. AK Parti'ye, Cumhur İttifakı'na, MHP'ye LGBT sızamaz. Çünkü biz aile kurumunun kutsiyetine inanıyoruz. Eğer güçlü aileler olmazsa, güçlü millet olamazsınız. İşte bizde gücümüzü buradan alıyoruz. Anayasa değişikliği teklifimizi gönderdik. Seçim süreci başlayınca adım atamadık. Seçimden sonra inşallah harekete geçeceğiz."

BAŞKAN ERDOĞAN: SEN ACİZSİN, ZAVALLISIN PUTİN'E SALDIRINCA KUSURA BAKMA BUNA 'EYVALLAH' DEMEM

"Ne diyorlar, 'Erdoğan'sız bir Türkiye​'... Yahu Erdoğan size ne yaptı? Haaa, Erdoğan bunlara bir şey yaptı. Şimdi Bay bay Kemal, Sayın Putin'e saldırıyor, Rusya'ya saldırıyor. Kılıçdaroğlu, Biden Erdoğan'ın yenilmesi lazım kaydını düştü. Kayıtlarda var. Ama sen acizsin, zavallısın. Çünkü Biden böyle söylediği zaman ben Biden niye böyle söyledi demedim, halbuki Biden'ı senden çok daha iyi tanıyorum. Sen şimdi Putin'e saldırınca ben de buna eyvallah etmem. Rusya ile olan bizim münasabetlerimiz şu anda Amerika ile olan münasebetlerimizden geri değil. Bay Bay Kemal sen devlet yönetimi nedir bilmezsin, anlamazsın. Biz dünyanın dört bir yanıyla görüşürüz. Biz devlet yönetiminin ne olduğunu biliriz. Yanındakiler sana bir fayda getirmez."

14 MAYIS 2023 SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...