Tgrt Haber

DEVA Partili Merdanoğlu'ndan HDP ve Kılıçdaroğlu'na tam destek

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
29 Nisan 2023 11:32 - Güncelleme : 29 Nisan 2023 12:11
DEVA Partili Merdanoğlu'ndan HDP ve Kılıçdaroğlu'na tam destek

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ardından seçimlerde aday çıkarmama kararı alan HDP'den önceki gün resmen "Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz" açıklaması geldi. HDP'liler Kılıçdaroğlu'na oy verme kararı alırken DEVA Partisi Bismil İlçe Başkanı Şükrü Merdanoğlu da HDP'ye destek veren paylaşımlar yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ardından HDP​ aday çıkarmama kararı almıştı. 

Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı alan HDP'den yapılan açıklama şu şekilde oldu:

"Türkiye siyasetinin bu kırılma aşamasında, üzerimize düşen tarihi görevi hem geleneğimize hem de gelecek kuşaklara borcumuz kapsamında yerine getirme konusunda mutabık kaldık. Bu kapsamda, 14 Mayıs 2023'te yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararımızı tüm kamuoyuyla paylaşıyoruz"

DEVA PARTİLİ BAŞKAN HDP'YE ATILAN OYLARI PAYLAŞIYOR

HDP'liler Kılıçdaroğlu'na tam desteğini açıklarken DEVA Partisi​ Bismil İlçe Başkanı Şükrü Merdanoğlu da HDP'ye destek veren paylaşımlar yaptı.

DEVA Partili Merdanoğlu, yurt dışındaki seçmenler için oy verme işleminin başlamasının ardından Kılıçdaroğlu ve HDP'ye oy veren gurbetçilerin gönderdikleri fotoğrafları paylaştı.

DEVA Partili Merdanoğlu'ndan HDP ve Kılıçdaroğlu'na tam destek

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...