Tgrt Haber

Son dakika! Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Etnik ve mezhep kışkırtıcılığına soyunmuştur

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
24 Nisan 2023 14:02 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 15:01
Son dakika! Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Etnik ve mezhep kışkırtıcılığına soyunmuştur

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından 'Alevi' başlıklı paylaşım yapan Millet İttifakı'nın adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Bahçeli, 'Etnik ve mezhep kışkırtıcılığına soyunmuştur' dedi.

MHP​ lideri Devlet Bahçeli, Kastamonu​'da açıklamalarda bulundu. Deprem​ bölgesinde 150 bin konutun inşasına başlandığını belirten Bahçeli, imanın olduğu yerde imkan da olduğunu söyledi. Cumhur İttifakı'nın duruşunun yerli ve milli olduğunun altını çizen Bahçeli,  "Yaptık mı adam gibi yaparız, milletimiz ne diyorsa onu söyler onu yaparız. Çünkü tarafımız Türkiye'dir çünkü tarafımız mazlum gönüllerdir" dedi.

Hiçbir vatandaşın açıkta bırakılmayacağına söyleyen Bahçeli, "Türkiye'nin önü açıktır. Ülkemiz bir yol kazasına mahkum olmamalıdır" diye konuştu. Sosyal medya hesabından 'Alevi' başlıklı paylaşım yapan Millet İttifakı'nın adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle tepki gösteren Bahçeli, 'Etnik ve mezhep kışkırtıcılığına soyunmuştur' ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Deprem bölgesinde 105 bin konutun inşasına başlanmıştır. İmanın olduğu yerde imkan da vardır ve ortadadır. Bizim için imkansız diye bir şey yoktur. Hayatını kaybetmiş insanlarımızı geri getiremezsek de onların anılarına saygı duymamız ve ailelerinin acil ihtiyaçlarını karşılamamız mümkündür. Cumhur İttifakı'nın duruşu yerli ve millidir. Boşa sallayıp dolu tutmanın peşinden hiç koşmayız. Yaptık mı adam gibi yaparız, milletimiz ne diyorsa onu söyler onu yaparız. Çünkü tarafımız Türkiye'dir çünkü tarafımız mazlum gönüllerdir.

"HİÇBİR İNSANIMIZI AÇIKTA BIRAKMAYACAĞIZ"

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yapımı biten köy evlerinin teslim töreninde umut dolu geleceğimizin aydınlığını gördük. Sözümüz sözdür, hiçbir insanımızı açıkta bırakmayacağız. Türkiye'nin önü açıktır. Ülkemiz bir yol kazasına mahkum olmamalıdır. Yazılan dış menşeli senaryolara çığ gibi tepkiler gelmelidir. Şu sorularıma okkalı bir cevap veriniz.

"SİNSİ PLANLARI BOZACAĞIZ"

Sel ve su baskınlarını istismar edenleri 14 Mayıs'ta şaşkına çevirecek misiniz? Nerede bu devlet diye maksatlı soru soranlara dünyanın kaç bucak olduğunu öğretecek misiniz? Bu evetlerin sayesinde sinsi planları bozacağız. 

14 Mayıs 2023 tarihinde 28. dönem TBMM belli olacaktır. Kastamonulu kardeşlerim tertemiz iradeleri ile ülkemiz üzerinde takdirlerini kullanacaktır. Kastamonu eziyet karşısında suskunluğa gömülmedi. Zillet çatısı altında toplananlar bunlardan habersizdir

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Kılıçdaroğlu etnik ayrıştırmaya kalkışmıştır. PKK ile müzakere Kılıçdaroğlu'nun gündemindedir. Yeşil Sol Parti Kılıçdaroğlu ile yan yanadır. Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracağını Türk askerini Irak ve Suriye'den çekeceğini açıklayan Kılıçdaroğlu ile iş birliği içerisindeler. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...