Tgrt Haber

Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na tepki: Noktalı siyaset olmaz

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
23 May 2023 18:14 - Güncelleme : 23 May 2023 21:03

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, pazar günü yapılacak seçimler için destek isteyip Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin devam etmesi gerektiğini belirtti. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı videolarda kullandığı 'nokta' ifadesini eleştiren Bahçeli, "Ne demek nokta? Noktanın ötesi ne? Kendini kurtarmak için noktaya saklanma. Noktalı siyaset olmaz" ifadelerini kullandı.

MHP​ Genel Başkanı Devlet Bahçeli​, Sivas Halk Buluşması programında konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Hangi partiden olursanız olun bu memleketin evladıysanız böyle kritik günlerde, ani felaketlerin yaşandığı yerde kardeşçe sorunlarımızı çözmek için çaba sarf etmek dururken, 'devlet nerede?' demenin manası yoktur. Koalisyonlar Türkiye​'nin hiçbir sorununu çözememiştir.

Türkiye'nin birçok hastanelerine sevk edilerek hayati tehlikeden arındırılmak için çaba sarf edildi. Nasıl aşılınabilir diye düşünüldüğünde Türk devletinin gücü böyle büyük felaketleri aşma konusundaki tecrübelerle deprem​ bölgesinde meseleye hükmetti.

'CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ DEVAM ETMELİ'

Türk Milleti'nin mevcudiyeti, Türk Devleti'nin gücü böyle büyük felaketleri aşma konusunda kazandığı tecrübelerle en kısa zamanda deprem bölgemizde meseleye hükmetti.

Güçlü bir iktidarın adı Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemidir. O zaman yola devam lazım demektir. 14 Mayıs'tan sonra yapılacak seçimlerde Meclis'teki uyuma uygun, siyasi dengeyi kurmak için de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini devam ettirmek gerekir. Birinci görevimiz sandığa gitmek için kararlı olmak lazım. 

KILIÇDAROĞLU'NA 'NOKTA' TEPKİSİ

Bugünlerde moda oldu, şunu şunu yapacağım nokta. Ne demek nokta? Noktanın ötesi ne? Peki noktadan sonraki Kılıçdaroğlu kim? Ne yapacak noktadan sonra? Bu noktanın ünlemi var, noktalı virgülü yok. Nokta var demek ünlemi de beraberinde getirmek demektir. Kendini kurtarmak için noktaya saklanma. Noktalı siyaset olmaz. Bunun yerine yönetimde kararlı olmak lazım. Onun için de tecrübeli bir lidere ihtiyaç vardır. O da Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...