Tgrt Haber

Edirne'de İYİ Parti'den 100 kişi istifa etti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
07 Nisan 2023 00:08 - Güncelleme : 07 Nisan 2023 00:22
Edirne'de İYİ Parti'den 100 kişi istifa etti

Son dakika haberi: İYİ Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya, 100 kişi istifa ettiklerini ancak bunun devam edeceğini söyledi.

Eski İYİ PartiEdirne​ Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya İYİ Parti son bir haftadı siyasi kriz yaşandığını dile getirerek açıklamalarda bulundu. Kaya, İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yapılan bir atamayla karşı karşıya olduklarını dile getirdi.

"İSTİFAMIZI VERİYORUZ"

İYİ Parti Genel Merkezi'nce yapılan il başkanı atamasını kabul etmediklerini belirten Kaya, "Bugünden itibaren bütün parti üyeliğinden ve görevlerinden il teşkilatımız olarak ve disiplin kurulu üyeleri olarak istifamızı veriyoruz" ifadesini kullandı.

Şu an 100 kişi istifa ettiklerini, ancak bunun devam edeceğini aktaran Kaya, ilçe başkanlıklarının da istişare yaptıklarını ve alacakları karara göre hareket edeceklerini kaydetti.

Edirne İl Genel Meclisi İYİ Parti Grup Sözcüsü Hüseyin Erbay, Edirne Belediye Meclisi'nin İYİ Parti'li üyeleri Duygu Şener ve Ergun Dönmez de partilerinden istifa etmişti.

AĞIRALİOĞLU DA İSTİFA ETMİŞTİ 

Öte yandan, Yaptığı açıklamalar ile siyaset gündemine oturan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa etmişti. Ağıralioğlu istifa dilekçesinde 'Gördüğüm lüzum üzerine parti üyeliğimden istifa ediyorum' ifadelerine yer vermişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali veli 7 Nisan 2023 02:32

Anladım

Ali veli 7 Nisan 2023 02:29

Anlıyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...