Tgrt Haber

Tesadüfün böylesi... Erdoğan ile Kılıçdaroğlu aynı gün İstanbul'da miting yapacak

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
28 Nisan 2023 15:57 - Güncelleme : 28 Nisan 2023 16:32
Tesadüfün böylesi... Erdoğan ile Kılıçdaroğlu aynı gün  İstanbul'da miting yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu'nun İstanbul mitingleri çakıştı. İki liderin aynı saatte başlaması planlanan mitinglerin yerleri de belli oldu.

Türkiye​ 16 gün sonra sandığa gitmeye hazırlanıyor. Seçim takvimi işlerken, cumhurbaşkanı adaylarının da mitingleri sürüyor. Adayların en büyük ve en önemli kaleleri ise 11 milyon seçmenin olduğu İstanbul​. Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan​ ile Millet İttifakı'nın adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'nun kritik İstanbul mitingleri ise aynı tarihe denk geldi.

BİRİ AVRUPA, DİĞERİ ANADOLU'DA

İki lider 7 Mayıs'ta megakentte miting yapmaya hazırlanırken, aralarında tek fark programlarının yapılacağı yer oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde, Kılıçdaroğlu'nun mitingi ise Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda gerçekleşecek.

Tesadüfün böylesi... Erdoğan ile Kılıçdaroğlu aynı gün  İstanbul'da miting yapacak

İZMİR MİTİNGİ BİR GÜN ARAYLA

İki liderin İzmir mitingleri de bir gün arayla gerçekleşecek. Erdoğan yarın 15.00'te Gündoğdu Meydanı'nda İzmirli seçmenlere seslenecek. Kılıçdaroğlu ise aynı yerde pazar günü saat 17.00'de miting düzenleyecek.

Tesadüfün böylesi... Erdoğan ile Kılıçdaroğlu aynı gün  İstanbul'da miting yapacak

İzmir, İstanbul ve Ankara'da düzenlenecek mitinglerde iki ittifaktaki bütün liderlerin yer alması bekleniyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...