Tgrt Haber

En hareketli gün olacak! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu aynı gün İstanbul'da miting yapacak

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
29 Nisan 2023 08:24 - Güncelleme : 29 Nisan 2023 08:46
En hareketli gün olacak! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu aynı gün İstanbul'da miting yapacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. Türkiye'nin en önemli seçimlerinden biri olan 2023 seçiminin en hareketli günü 7 Mayıs'ta yaşanacak. Aynı gün Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise Maltepe'de miting yapacak.

14 Mayıs seçimlerine 15 gün kaldı. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili tercihini yapacak. Seçimler yaklaşırken, Cumhurbaşkanı​ adaylarının programı da sıklaştı. Kritik seçimler öncesinde en hareketli gün ise 7 Mayıs Pazar günü yaşanacak

ERDOĞAN HAVALİMANINDA, KILIÇDAROĞLU PARKTA 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, 7 Mayıs'ta İstanbul'da miting yapacak. Erdoğan'ın programı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenecek.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​ da aynı gün İstanbul'da olacak. Kılıçdaroğlu'nun programı ise, Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda.

BUGÜN TEKNOFEST​'TE OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 11.00'de TEKNOFEST'e katılacak. Erdoğan, ziyaretleri ve vatandaşlara hitabı sonrasında 15.00'teki İzmir mitingi için festivalden ayrılacak.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...