Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyunu kullandıktan sonra anne ve babasının kabrini ziyaret etti 

28 May 2023 15:01 - Güncelleme : 28 May 2023 15:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, oy kullanma işleminin ardından anne ve babasının mezarını ziyaret etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, eşi Emine Erdoğan​ ile birlikte Üsküdar​'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Erdoğan, oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarının karşısına geçti.  

"Öncelikle Türk demokrasi hayatımızda ilk defa iki turlu bir seçime şahit oluyoruz" diyen Erdoğan, "Birinci tur malum, 14 Mayıs'ta gerçekleşmişti. Şimdi ikinci turu da 28 Mayıs'ta gerçekleştirmiş oluyoruz" ifadelerini kullandı.  

OYUNU KULLANDI, ZİYARETE GİTTİ  

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde oyunu kullandıktan sonra Üsküdar'da bulunan Karacaahmet Mezarlığına geldi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan ve babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret ettikten sonra mezarlıktan ayrıldı. 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...