Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan işçilere müjde: Salı günü açıklayacağım

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
07 May 2023 18:15 - Güncelleme : 07 May 2023 18:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen büyük İstanbul mitinginde işçilere ve memurlara müjde verdi. 66 lira olan emekli aylığını 7500 liraya yükselttiklerini ifade eden Erdoğan, "Gelişmelere göre asgari ücreti tekrardan gözden geçireceğiz" derken memur maaşlarında refah artışı yapılacağını duyurdu. Erdoğan müjdenin Salı günü verileceğini söyledi. 

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan​, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen 'Büyük İstanbul​ Mitingi'nde milyonlarca vatandaşa  700 bin kişiye seslenirken henüz mitingin başlarında memur ve işçilere zam müjdesini verdi. 

"SALI GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimden hemen sonra 7 bin 500 TL olan emekli aylığına düzenleme yapılacağını ve asgari ücretin de gözden geçireleceğini söyledi.

Erdoğan, 700 kamu işçisini ilgilendiren müjdeyi, "Seçimden sonra 7500 TL üzeri emekli maaşlarına düzenleme gelecek. Asgari ücretl 8 bin 500 liranın üzerine çıktı. Gelişmelere göre bunu tekrar gözden geçireceğiz. Sadece enflasyon değil refah payı da olacak. Kamu işçisinin zam oranını Salı günü kamu oyuna açıklayacağım" diyerek duyurdu. 

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mağdur çırak21 Mayıs 2023 09:54

Bitsin artık mağduriyetimiz bizde EYT li sayılıp emekli olalım

Sonraki Haber Yükleniyor...