Tgrt Haber

CHP iddiaları yalan çıktı! Fatih Furkan Yazıcıoğlu: Adaylık düşüncem yok

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
07 Nisan 2023 00:27 - Güncelleme : 07 Nisan 2023 01:01
CHP iddiaları yalan çıktı! Fatih Furkan Yazıcıoğlu: Adaylık düşüncem yok

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu, seçimlerde herhangi bir partiden milletvekili adaylık düşüncesi olmadığını söyledi. Yazıcıoğlu, "Hakkımda çıkan adaylık haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtir, önümüzdeki seçimlerin memleketimiz ve büyük Türk Milletine hayırlar getirmesini dilerim'' ifadelerini kullandı.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu, hakkında çıkarılan yalan haberlere ilişkin yazılı açıklama yayımladı. Yaptığı açıklamada herhangi bir partiden milletvekili adaylığı düşüncesi olmadığını belirten Yazıcıoğlu, "Hakkımda çıkan adaylık haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtir, önümüzdeki seçimlerin memleketimiz ve büyük Türk Milletine hayırlar getirmesini dilerim'' ifadelerini kullandı.

CHP iddiaları yalan çıktı! Fatih Furkan Yazıcıoğlu: Adaylık düşüncem yok

ADAYLIĞINA DAİR HABERLER YAYINLANMIŞTI

Eski BBP Lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu​'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu hakkında medyada, kısa süre önce milletvekili adaylığına dair haberler yayınlanmıştı.

"YOL ARKADAŞIMDIR"

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 14. yıl dönümünde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı tweet'leyen Kılıçdaroğlu şunları yazmıştı:

"Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 14. yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Allah bana ömür verdiği sürece, rahmetlinin sevgili oğlu Fatih Furkan, yanı başımdan ayırmayacağım diğer bir yol arkadaşımdır. Merhum Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturmayı birlikte sonuca vardıracağız."

İşte Kılıçdaroğlu'nun o paylaşımı;

CHP iddiaları yalan çıktı! Fatih Furkan Yazıcıoğlu: Adaylık düşüncem yok
 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...