Tgrt Haber

Gaziantep'teki saldırıya AK Parti'den tepki: Kötü niyet, provokasyon

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
10 May 2023 12:59 - Güncelleme : 10 May 2023 13:15

Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Çelik, Gaziantep'te AK Parti Gençlik Kolları'na yönelik, silah seslerinin de yükseldiği saldırıya sert sözlerle tepki gösterdi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Gaziantep​'te  AK Parti​ Gençlik Kolları'nın seçim​ standına yönelik saldırı düzenlenmişti. CHP​ Şehitkamil İlçe Belediye Meclis üyesi Ersin Atar'ın,  taşıma ruhsatlı silahı ile havaya ateş açtığı olaya AK Parti​ cephesinden sert tepkiler gelmeye devam ediyor.

"SEÇİMLER GÜVEN İÇİNDE YAPILACAKTIR"

Parti  Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medyadan yaptığı açıklamada olayı sert sözlerle kınadı. "Siyasetin özgürce yapılabilmesi için siyasete ve siyasetçiye dönük her türlü şiddetin mahkum edilmesi zorunludur" diyen Çelik, şu ifadeleri kullahdı:

"Gaziantep Gençlik Kollarımıza karşı bazı CHP​ mensuplarının dün gerçekleştirdiği silahlı saldırıyı lanetliyoruz. Türkiye güvenli bir ülkedir ve seçimler güven içinde yapılacaktır. Hiçbir provokasyon odağı Türkiye'nin demokrasi tecrübesine zarar veremez. Gaziantep​ teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

"KÖTÜ NİYET SANDIKTA CEVABINI ALACAK"

Türkiye özgür ve güven içinde seçimlere gidiyor. Bir kere daha demokrasi sandığı son sözü söyleyecek. Demokrasi sandığına ipotek koyabileceklerini düşünenler yine yanılacak. Her türlü kötü niyet ve provokasyon yine sandıkta cevabını alacak."

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...