Tgrt Haber

HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’na esnaf ziyaretinde tepki! Polis karakoluna sığındı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 May 2023 06:08 - Güncelleme : 01 May 2023 06:35

Kocaeli’de Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili adayı olan Ömer Faruk Gergerlioğlu ve beraberindeki heyete mahalleli tepki gösterdi. Bunun üzerine temaslarını yarıda bırak heyet polis karakoluna sığındı.

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 13 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen sandık başına giderek cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekili tercihini gerçekleştirecek. Seçimlere kapatma davası nedeniyle Yeşil Sol Partiçatısı altında giren HDP​ çalışmalarını bu parti üzerinden sürdürüyor.

GERGERLİOĞLU’NUN ESNAF ZİYARETİNDE TANSİYON YÜKSELDİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre HDP’nin Kocaeli milletvekili ve yapılacak olan seçimlerde Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili milletvekili adayı olan Ömer Faruk Gergerlioğlu temasları sırasında tepki ile karşılaştı. Esnaf ziyareti sırasında Gergerlioğlu ve beraberlindeki heyeti gören mahalleli izin vermeyeceklerini söyleyerek tepki gösterdi. Yeşil Sol Partili heyete sert çıkan mahalleli, “Dinlemeyin teröristleri. Bu mahallede konuşamazsınız. Sırtını PKK’ya dayayanlar, arkanızda kim var açıklayın. Bu mahalleyi size bırakmayız. Dün kurşun attıkları polisin arkasına sığındılar” diye bağırdı.

Tepki gören heyet Kuruçeşme Polis Merkezi’ne sığındı. Grup uzun süre karakolun önünde beklerken, olay yerine takviye kuvvetler de çağrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sefa 1 Mayıs 2023 09:10

Çok iyi

Sonraki Haber Yükleniyor...