Tgrt Haber

Meral Akşener’in sözleri sonrası HÜDA-PAR harekete geçti! Suç duyurusunda bulunacak

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
23 May 2023 10:35 - Güncelleme : 23 May 2023 11:18
Meral Akşener’in sözleri sonrası HÜDA-PAR harekete geçti! Suç duyurusunda bulunacak

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katıldığı bir televizyon programında HÜDA-PAR’a yönelik ifadeleri yargıya taşındı. HÜDA-PAR yaptığı açıklamada Akşener hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti. 

Türkiye​ 28 Mayıs’ta seçime gidiyor. 5 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen sandık başına giderek oyunu kullanacak. Kritik seçimlerde yarış en çok oyu alan Cumhurbaşkanı Erdoğan​ ile Kemal Kılıçdaroğlu​ arasında gerçekleşecek. Kritik seçimler öncesinde Millet İttifakı liderleri katıldıkları canlı yayınlarda Cumhurbaşkanı adayları olan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek mesajlarını yineledi.

HÜDA-PAR SUÇ DUYURSUNDA BULUNDU

Meral Akşener geçtiğimiz gün katıldığı programda “Kadınları sahiplendireceğiz” söylemine sert tepki gösterdi. Akşener, “Sahiplendirmek ne demek ya. Küfür edeceğim şimdi. Dangalak diyeyim. Seni sahiplendirelim" dedi. Bu sözlerin ardından HÜDA-PAR harekete geçti. HÜDA-PAR, Akşener hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı’nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Partimize yönelik sarfettiği çirkin, ahlak sınırlarını aşan, siyasi olgunluğa yakışmayan ve bir siyasetçinin sahip olması gereken asgari nezaketi ihlal eden hakaretleri sebebiyle Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

https://twitter.com/HudaParHukuk/status/1660761979911389184

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...