Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu ikinci tur için atak yaptı

16 May 2023 14:00 - Güncelleme : 16 May 2023 14:38
Ekrem İmamoğlu ikinci tur için atak yaptı

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimlerde yüzde 44’te kalmasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ikinci tur için harekete geçti. İmamaoğlu'nun kampanya yönetiminin kendisine bırakılmasını istediği öne sürüldü.

Türkiye 14 Mayıs’ta sandık başına gitti. Kritik seçimlerden çıkan sonuçlarda 28.Dönem Milletvekili belli olurken Cumhurbaşkanlığı seçimi​ ise ikinci tura kaldı. Hiçbir aday belirlenen yüzde 50 artı 1 oy şartını yerine getiremedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 49.5 oy ile ilk turu önde bitirirken ikinci sırada olan Kemal Kılıçdaroğlu​ ise yüzde 44.9 oy aldı. Seçimin sürpriz ismi Sinan Oğan ise 5.17 oy oranında kaldı.

"KAMPANYA YÖNETİMİNİ İSTEYECEK"

T24'ün haberine göre, Kılıçdaroğlu'nun seçimde oy oranının yüzde 44’te kalmasının ardından CHP’de yeni strateji için harekete geçildiği iddia edildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, kampanyanın yönetiminin kendisine bırakılmasını isteyeceği öne sürüldü.

İDDİA YALANLANDI

Odatv'nin bilgilere göre Ekrem İmamoğlu'nun kampanyanın başına geçeceğini iddiası gerçek dışı olduğu aktarıldı. İmamoğlu kampanyanın başına geçmeyecek.

Kaynak: T24

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...