Tgrt Haber

İnce'nin çekilmesinde gündem olan detay: 'Gereğini yaparız' dedi, 'FETÖ kumpası'yla bıraktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
11 May 2023 20:52 - Güncelleme : 11 May 2023 21:18

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, 'kaset' paylaşımları sonrasında FETÖ kumpası olduğunu söyleyerek istifasını duyurdu. İnce'nin kararından sonra adaylık konuşmasında kullandığı, "Olmuyorsa seçime iki gün kala gereğini yaparız" ifadeler yeniden gündem oldu.

Türkiye 14 Mayıs’taki seçime odaklanırken, Muharrem İnce​ hakkında olduğu iddia edilen ‘kaset’ paylaşımları gündeme bomba gibi düştü. Son 45 günde gördüklerini, son 45 senede görmediğini belirten İnce "Sahte dekontlar, sahte cipler, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, olmayan fotoğraflar. Yani İsrailli bir porno sitesinden alıyor görüntüyü, benim kelleyi kesiyor oraya koyuyor. Bunu FETÖ'cüler yapıyor" diyerek adaylıktan çekildiğini tüm Türkiye ile paylaştı.

"SEÇİME İKİ GÜN KALA GEREĞİNİ YAPARIZ"

İnce'nin adaylıktan çekilmesinin ardından bundan yaptığı adaylık​ konuşması sosyal medyada yeniden gündem oldu. Seçimlerde belki ipi göğüsleyeceğini ve birinci çıkacağını belirten İnce, "Olmuyorsa seçime iki gün kala gereğini yaparız. Biz gereğini yaparız da, başkaları da gereğini yapar mı acaba?" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...