Tgrt Haber

İYİ Parti'de bir istifa daha: MHP'ye geçti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
01 May 2023 15:25 - Güncelleme : 01 May 2023 15:35
İYİ Parti'de bir istifa daha: MHP'ye geçti

Seçimlere 13 gün kala İYİ Parti'den bir istifa daha geldi. İYİ Parti Köşk Belediye Meclisi Üyesi Cemil Kahraman, İYİ Parti'den istifa ederek MHP'ye geçti. Kahraman'a parti rozetini MHP Aydın milletvekili adayı Burak Pehlivan taktı.

Türkiye'de milyonlar seçmen 14 Mayıs'ta sandık başına giderek Cumhurbaşkanını ve milletvekilierini seçecek. Seçime az bir zaman kala İYİ Parti​'de bir kişi daha istifasını sundu.  Aydın​'da İYİ Parti Köşk Belediye Meclisi Üyesi Cemil Kahraman, 'Millet can derdinde, bunlar mal derinde' diyerek MHP​'ye geçti.

'MİLLET CAN DERDİNDE, BUNLAR MAL PAYLAŞIMI DERDİNDE'

Anadolu Ajansı'nın aktardığı habere göre; MHP Köşk İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen programda Cemil Kahraman'a parti rozetini, MHP Aydın milletvekili adayı Burak Pehlivan taktı. Cemil Kahraman, Millet İttifakı'nın "7 ortaklı koalisyon hükümeti" dışında hiçbir vaadi bulunmadığını öne sürdü.

"BELEDİYE BAŞKANLARINI ALIP ŞEHİR ŞEHİR GEZMEK ÖZGÜVENSİZLİKTİR"

Siyasi hırs ve kinle ülke yönetilemeyeceğini kaydeden Kahraman, şöyle devam etti:

"İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerini bırakıp cumhurbaşkanı yardımcılığını kabul etmeyeceğini herkesin bildiği, 'icraatsız' belediye başkanlarını yanına alıp şehir şehir gezmek bir kere özgüvensizliktir. Baştan yenilgiyi kabul etmektir. Dünya görüşleri birbirlerinin aksi olan 7’li masa müdavimleri, yaşadığımız deprem felaketi sürecinde, millet can derdine düşmüşken, mal paylaşımına düşüp masayı dağıtmışlardı. Dolayısıyla ne kadar güvensiz, her an krize açık bir oluşum olduklarını herkese göstermişlerdir. Bundan sonraki siyasi hayatıma, kendisine 'ülkücü' diyen herkesin baba ocağı, Türkiye'nin sigortası ve Türk milliyetçilerinin tek adresi olan Milliyetçi Hareket Partisinde devam edeceğimi beyan ediyorum."

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...