Tgrt Haber

İYİ Parti'de bir kriz daha! Aytun Çıray 'fedakarlık yaptım' dedi, baraj göndermeli paylaşımı olay oldu

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
08 Nisan 2023 23:21 - Güncelleme : 09 Nisan 2023 04:04
İYİ Parti'de bir kriz daha! Aytun Çıray 'fedakarlık yaptım' dedi, baraj göndermeli paylaşımı olay oldu

Milletvekili listelerinde son dokunuşların yapıldığı saatlerde İYİ Parti'den bir istifa haberi geldi. İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, milletvekili adaylığından çekildiğini duyurdu. Çıray, adaylıktan çekilme nedenini önümüzdeki günlerde açıklayacağını söylerken İYİ Parti'nin baraj altı kalan oyları için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Listelerin teslim edilmesine saatler kala İYİ Partiİzmir​ Milletvekili Aytun Çıray14 Mayıs seçimleri​ için milletvekilliği adaylığından çekildiğini duyurdu. 

BARAJ GÖNDERMELİ MESAJ!

Çıray'ın adaylıktan çekildiğini duyurduğu mesajda, partisinin oylarının baraj altı kaldığını ima etti.  "Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması ve kriz sonrası baraj altına düşen oylarımızı yükseltmek için çok çalışacağım" diyen Çıray, adaylıktan çekilme sebebini ilerleyen günlerde açıklayacağını söyledi.  

Twitter hesabından açıklama yapan Çıray, şu ifadeleri kullandı: 

"14 mayıs sonrası Türkiye'ye farklı zeminde katkıda bulunmak umuduyla İYİ Parti milletvekili adaylıgımdan feragat ediyorum. İzmir'de saygıdeğer Kemal Kılıçdaroğlu​'nun cumhurbaşkanı olması ve kriz sonrasıbaraj altına düşenoylarımızı yükseltmek için çok çalışacağım. Yaşasın Atatürk!"

https://twitter.com/TCAytunCiray/status/1644783075375603713

İYİ Parti Genel Başkandanışmanı Aytun Çıray sosyal medya hesabından, "Yine başa mı döndük?" paylaşımı yapmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...