Tgrt Haber

İYİ Parti'nin Mersin iddialarına HÜDA PAR'dan yalanlama

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
16 May 2023 19:40 - Güncelleme : 16 May 2023 20:09
İYİ Parti'nin Mersin iddialarına HÜDA PAR'dan yalanlama

İYİ Partili Mehmet Aslan'ın Mersin'de İYİ Parti'nin itirazları sonucunda AK Parti listelerinden milletvekili seçilen HÜDA-PAR'lı ismin vekilliği kaybettiğini böylece İYİ Parti'nin Mersin'den ikinci vekilini çıkardığı iddiasını HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut şahin ve HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin yalanladı.

İYİ Partili Mehmet Aslan​,Mersin​'de İYİ Parti​'nin sandık sonuçlarına yönelik itirazları sonucunda AK Parti​ listelerinden milletvekili seçilen HÜDA-PAR'lı ismin vekilliği kaybettiğini böylece İYİ Parti'nin Mersin'den ikinci vekilini çıkardığını iddia etti. 

İYİ PARTİ'NİN İDDİALARINA YALANLAMA

İYİ Partili Mehmet Aslan'ın iddialarını HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin ve HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin sosyal medya hesaplarından yalanladı.

Hüda Par Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin şu ifadeleri kullandı;

Mersin ve Batman’daki seçim sonuçlarına ilişkin haberler, tamamen gerçek dışı olup manipülasyon amaçlıdır. Batman’da itirazlar değerlendirilmiş olup süreç kapanmıştır. Mersin de ise 11.413 gibi açık ara ile kazanılmıştır. Herkes işine baksın…

https://twitter.com/AvMahmutSahin/status/1658494858602872833

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...