Tgrt Haber

Millet İttifakı'nda yeni kriz! Karamollaoğlu'ndan DEVA'ya sert sözler: Beni konuşturmayın 

19 Nisan 2023 21:33 - Güncelleme : 19 Nisan 2023 21:44

Sancılı liste belirleme sürecini geride bırakıp seçim çalışmalarına başlayan Millet İttifakı'nda yeni krizin kapısını bu kez Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu araladı.  Saadet Partisi'nin 'İttifak içinde ittifak' formülüne liderlik yapmak istemesi sebebiyle kabul görmediğini öne süren Temel Karamollaoğlu, DEVA ve Gelecek Partisi'ne yüklendi. 

Türkiye, 14 Mayıs'taki seçimlere gün sayarken parti listelerinde ve aday belirleme sürecinde sancılı günleri geride bırakan Millet İttifakı​'nda sular durulmuyor. 

YouTube'da Ankara Masası adlı kanala konuk olan Saadet Partisi​ lideri Temel Karamollaoğlu​, seçim​ gündemine ilişkin konuştu. Ali Babacan'ı ve partisi DEVA​'yı eleştiren Karamollaoğlu, "DEVA doğru dürüst AK Parti'den oy bile alamamış bir parti" dedi.  

"İTTİFAK İÇİNDE İTTİFAK" FORMÜLÜNÜ KABUL ETMEDİ 

Nisan ayı başında DEVA ve Gelecek Partisi ile kurulmak istenen "İttifak içinde ittifak" formülünün Saadet Partisi'nin liderlik yapmak istemesi nedeniyle kabul görmediğini, iki partinin bu teklife sıcak bakmadığı için masadan kalktığını ifade eden Karamollaoğlu, katıldığı programda izletilen video sonrasında DEVA ve Gelecek Partisi'ni hedef alan sözler sarf etti. 

"BUNLARI SÖYLETMEYİN BANA" 

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, sunucunun "'DEVA bizde olsa ittifak kurulurdu' diyor. Buna ne diyorsunuz?" sözlerine "Tamam da böyle mantık olur mu? Yeni kurulmuş bir parti. Doğru dürüst AK Parti'den bile oy alamamış bir parti. Bana bunları söyletmeyin" cevabını verdi. 

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...