Tgrt Haber

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu iki ismi işaret etti! 'Bakan olacaklar'

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
11 Nisan 2023 19:03 - Güncelleme : 11 Nisan 2023 19:12
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu iki ismi işaret etti! 'Bakan olacaklar'

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale'de düzenlenen mitingde seçilmesi taktirinde kabinede yer alacak iki ismi açıkladı. "Unutmayın! Balıkesir’in ve Çanakkale’nin birer bakanı olacak" diyen Kılıçdaroğlu, Ahmet Akın ve Muharrem Erkek'i işaret etti. 

Türkiye14 Mayıs​'ta seçime gidiyor. 33 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili​ tercihini gerçekleştirecek. Yüksek Seçim​ Kurulu'nun belirlediği takvim doğrultusunda seçim süreci işlerken adayalar de sahaya indi. Bugün Çanakkale'de konuşan Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı seçilirse kabineye atayacağı iki ismi sahneye çıkardı. 

İSİM VERMEDİ, İŞARET ETTİ

Kılıçdaroğlu, Akın ve Erkek'i yanına alarak “Unutmayın! Balıkesir’in ve Çanakkale’nin birer bakanı olacak” dedi ve kabinede görev alacak iki ismin memleketini açıkladı. 

Ahmet Akın'ın Balıkesir Gönen; Muharrem Erkek'in ise Çanakkale doğumlu olduğu bilinirken kulislerde konuşulanlara göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın Enerji Bakanı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’in ise Adalet Bakanı olması bekleniyor. 

SON ANKETLERE GÖRE CUMHURBAŞKANI ADAYLARININ OY ORANI

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...