Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Selçuk Bayraktar’a övgü dolu sözler!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
25 Nisan 2023 09:25 - Güncelleme : 25 Nisan 2023 09:53
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Selçuk Bayraktar’a övgü dolu sözler!

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Uşak’ta katıldığı mitingde İHA ve SİHA’lara övgü dolu sözler kullanırken Selçuk Bayraktar’ı da unutmadı.

14 Mayıs’ta seçimlere 19 gün kaldı. Cumhurbaşkanı adayları Ramazan sonrası mitinglerinin sayısını arttırdı ve seçmenler ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Millet İttifakı’nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​ ve ABB Başkanı Mansur Yavaş​ ile birlikte Uşak’ta miting düzenledi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN BAYRAKTAR’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER…

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Uşak’ta seçim​ vaatlerini sıralayan CHP lideri ayrıca buradaki konuşmasında Türk İHA ve SİHA’larının baş mimari Selçuk Bayraktar’a da değindi. Kılıçdaroğlu  savunma sanayindeki çalışmaların devam edeceğini ve bunun bir milli mesele olduğunu söylerken şu ifadeleri kullandı;

Savunma sanayiinde Türkiye ne kadar güçlü olursa o kadar masaya oturduğu zaman da gücünü gösteren bir devlet pozisyonuna gelir. Biz, bunu bilmez miyiz? Savunma sanayiinde, damat evlenmeden önce o fabrikaya gidip ilk gezen de bu kardeşinizdi. Dolayısıyla onun da hakkını teslim ediyorum. Açık ve net söylüyorum; savunma sanayii, milli bir meseledir, milli meseleyse sıcak siyasetin konusu olmaz.

Hangi görüşten olursan ol, savunma sanayiini desteklemek zorundasın. Ama desteği samimi yapacaksın. Destekliyorum deyip Tank Palet Fabrikasını Katar ordusuna vermeyeceksin. Bunların hepsini biz biliyoruz, hiç endişelenmeyin. Türkiye; güçlü, zengin, kardeşçe yaşamasını bilen bir ülke. Asla ayrışmayacak ve kavga etmeyeceğiz. Kucaklaşacağız. Beraber, birlikte olacağız. İktidara geleceğiz; iktidar, halkın iktidarı olacak, Saray'ın değil.

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...