Tgrt Haber

Son dakika! Kılıçdaroğlu-Muharrem İnce görüşmesinin tarihi belli oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
28 Mart 2023 15:24 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 00:00

Son dakika haberi: Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce arasında beklenen görüşmenin tarihi belli oldu. Kılıçdaroğlu, yarın Memleket Partisi'ni ziyaret ederek İnce ile bir araya gelecek.

Muhalefet kanadının tüm çağrılarına rağmen Cumhurbaşkanlığı adaylığından geri adım atmayan ve 100 bin imza barajını geçerek aday olmaya hak kazanan Millet İttifakı Genel Başkanı Muharrem İnce​, CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeye sıcak baktığını duyurmuştu. Başkent kulislerinde ikilinin yakın zamanda bir araya geleceği konuşulurken, akşam saatlerine doğru kritik ggörüşmenin tarihi netleşti.

KRİTİK GÖRÜŞME YARIN

Gazeteci İsmail Saymaz'a konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Memleket Partisi​'ne bir ziyaret gerçekleştireceğini ve Muharrem İnce ile seçimlerle ilgili görüşeceğini bildirdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...