Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu beklenen videoyu paylaştı: Türkiye'yi şahlandırmaya her şeyimizle hazırız

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
15 Nisan 2023 22:27 - Güncelleme : 15 Nisan 2023 22:41

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Türkiye'yi şahlandırmaya her şeyimizle hazırız. Vizyonumuz, şampiyonlar ligi ekonomistler, dürüst bürokratlar, çalışkan insanlar, bolca temiz yatırım parasıyla. Erdoğan şimdi bunu da yazar beyannameye, sonra da bir lansman patlatır. Koş Erdoğan koş da, sende bunların hiçbiri yok" dedi.

Türkiye​, 14 Mayıs'ta sandık başına gidip oyunu kullanacak. 28 gün sonra kurulacak olan sandıklarda, milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanı​ ve 28.Dönem milletvekili tercihini yapacak.

Millet İttifakı​ Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu​, Twitter hesabından saat 21.06’da “Saat 22.00’de burada buluşalım. Herkes gelsin. Sen gelme Recep Tayyip Erdoğan” paylaşımı yapmıştı. Beklenen açıklamasını videolu olarak yapan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde yapacağı ekonomik hamlelerden bahsetti.

Kılıçdaroğlu beklenen videoyu paylaştı: Türkiye'yi şahlandırmaya her şeyimizle hazırız

“BU ARALAR BENDEN ÇOKÇA YENİ PROJE DUYACAKSINIZ”

Twitter paylaşımında “Türkiye’yi şahlandırmaya her şeyimizle hazırız. Vizyonumuz, şampiyonlar ligi ekonomistler, dürüst bürokratlar, çalışkan insanlar, bolca temiz yatırım parasıyla. Erdoğan​ şimdi bunu da yazar beyannameye, sonra da bir lansman patlatır. Koş Erdoğan koş da, sende bunların hiçbiri yok” diyen Kılıçdaroğlu, videoda ise şunları söyledi:

“Bakın bu çalışma tahtam. Bu aralar benden çokça yeni proje duyacaksınız. Bir kere net bir gerçeği ortaya koyalım. Türkiye’nin zenginleşebilmesi için nitelikli üretim yapması gerek. Türkiye, katma değeri yüksek ürünler üretmeden zenginleşemez, büyüyemez. Verimliliği yüksek üretim için üretim makinelerini de ara malını da yedek parçayı da nihayi ürünü de kendimiz üretmeliyiz.

Kılıçdaroğlu beklenen videoyu paylaştı: Türkiye'yi şahlandırmaya her şeyimizle hazırız

Nasıl mı? Öncelikle tüm Türkiye’yi kapsayacak özel ekonomi bölgeleri oluşturacağız. Global bir üretim… Ticaret, finans ağımız olacak. 81 ilimizi dolaylı olarak etkileyen 9 özel ekonomi bölgesi, 17 tarım ve hayvancılık merkezi ve 50 üretim üssü kuracağız.

Türkiye genelinde büyük bir üretim hareketi başlatacağız. Bu bölgeler 6 temel prensip yani 6 temel ilkeyle çalışacak.”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Canan Demirbaş 16 Nisan 2023 04:59

Sen HDP ile işbirligi yap sonra ülke güvenliğinden bahset hiç inandırıcı değil

Mustafa kalkan16 Nisan 2023 01:06

Reis giderse ihalar sihaların üretimi durucak bir çok projeler durdurulacak gerçekten Türkiye vatandaşı isen olucaklara kör bakma

Mustafa kalkan16 Nisan 2023 00:58

Saydıkları nın ne demek olduğunu kendisi bilmiyor şimdi den IMF alacağın borcun hesabını yapıyor Türkiye nin kazancını faize yatırıcak senin tasarımların Türkiye yi batırmak Türkiye yi ABD ve pkk ya teslim etmek

Sonraki Haber Yükleniyor...