Tgrt Haber

Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu, Adana'da konuştu: Çocuklar yatağa aç girmeyecek

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
08 May 2023 19:31 - Güncelleme : 08 May 2023 19:46
Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu, Adana'da konuştu: Çocuklar yatağa aç girmeyecek

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da düzenlediği mitingde halka hitap etti. Bayramlarda emeklilere 15 bin lira ödeme yapılacağını belirten Kılıçdaroğlu, "Hiçbir yoksul evde, çocuklar yatağa aç girmeyecek" dedi.

Türkiye'de milyonlarca seçmen 6 gün sonra sandık başına gidip oyunu kullanacak. 14 Mayıs gerçekleştirilecek seçimlerde halk 13. cumhurbaşkanını ve 28. dönem milletvekillerini seçecek. Seçim heyecanının iyice katlandığı bu günlerde ittifaklarda hız kesmeden mitinglerine devam ediyor. Millet İttifakı​'nın Cumhurbaşaknı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. 

"DEPREM KONUTLARI​ BİR KURUŞ ALINMADAN TESLİM EDİLECEK"

Mansur Yavaş ve İYİ Parti lideri Meral Akşener​'in konuşmalarının ardından sahneye çıkan Kılıçdaroğlu, depremlerin ardından evleri yıkılan vatandaşlara yapılan konutların bir kuruş alınmadan teslim edileceğini belirtti. 

"BAYRAMDA EMEKLİERE 15 BİN LİRA YATIRACAĞIZ"

14 Mayıs'ta 5 milyon 300 bin genç ilk kez sandığa gideceğini ve oyunu kullanacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Sizin de hayaliniz, bay Kemal’in hedefi olacak. İlk araçta ÖTV’nin olmadığı bir Türkiye göreceksiniz. Bütün köy okullarını açacağız. Cumhuriyetin 100’üncü yılında 100 bin öğretmen atayacağız. Bayramda emeklilere 15 bin lira yatıracağız. 5’li çetelerden alıp emekliye vereceğim. Aile Destekleri Sigortası getireceğiz. Hiçbir yoksul evde, çocuklar yatağa aç girmeyecek. Hiç kimsenin suyu elektriği kesilmeyecek" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...