Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'in ekonomi sorumlusuna yeşil ışık! Dikkat çeken beğeni 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
03 May 2023 18:04 - Güncelleme : 03 May 2023 18:38

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa'da kendisini bekleyen seçmenlere İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'ı tanıttı. Yılmaz'ın elini kaldırıp "İnşallah ekonomimizi yönetecek" diyen Akşener'e Kılıçdaroğlu yeşil ışık yaktı. Kılıçdaroğlu'nun ve Akşener'in Yılmaz'ın Maliye Bakanı Nureddin Nebati iye kıyaslandığı paylaşıma ortak beğeni atması dikkatlerden kaçmadı. 

Seçime sayılı günler kala gözler siyaset sahnesine çevrilirken politikacılar ise miting miting dolaşıyor. Bursa'da seçmeniyle buluşan İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener​'den dikkat çeken bir çıkış geldi. 

İYİ Parti lideri, İYİ Parti Ekonomi Politikaları​ Başkanı Bilge Yılmaz​'ı kürsüye çıkararak, "İnşallah ekonomimizi yönetecek" dedi.

Akşener, Yılmaz'ı "Iğdır'dan yola çıkmış bir Türkmen ailesinin, iki öğretmenin oğlu... Hep devlet okulunda okumuş, en son Boğaziçi'ni bitirmiş. Sınavla Amerika'nın en en önemli okullarını bitirmiş ve finans konusunda dünyanın bir numaralı okullarından birinde hoca 'geleceksin Bilge' dedim geldi. Dünyanın en önemli finansçılarından bir tanesi... 30 sene ABD'de yaşayıp vatandaşlık almamış, ABD vatandaşı değil hala Türk vatandaşı" diyerek tanıttı. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN YILMAZ'A YEŞİL IŞIK 

Meral Akşener'in bu sözleri sosyal medyada gündem olurken Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​'ndan Twitter'da dikkat çeken bir 'beğeni' geldi.

Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'in ekonomi sorumlusuna yeşil ışık! Dikkat çeken beğeni 

'İYİ Haber' isimli bir sosyal medya hesabı, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'ın karşılaştıran bir paylaşımda bulunarak, "Nureddin Nebati mi, Bilge Yılmaz mı?" diye sordu. 

Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımı beğenmesi dikkatlerden kaçmadı. 

6 İSMİ SIRALAMIŞTI 

Akşener geçtiğimiz günlerde Habertürk canlı yayınında, seçimi kazanmaları halinde kurulacak yeni kabinede Bilge Yılmaz, Birol Aydemir, Ayfer Yılmaz, Naci Cinisli, Hakan Sıdalı ve İsmail Koncuk'un bakan olarak görev yapacağını söylemişti. 

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...