Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken seçim vaadi: Maçlar TRT'de şifresiz yayınlanacak

27 May 2023 13:20 - Güncelleme : 27 May 2023 16:57
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken seçim vaadi: Maçlar TRT'de şifresiz yayınlanacak

Türkiye'de milyonlarca seçmen yarın Cumhurbaşkanı Seçimi için yeniden sandık başına gidecek. Seçime saatler kala Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, cumhurbaşkanı seçilmesi halinde futbol maçlarının şifresiz olarak TRT'de yayınlanacağını duyurdu.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu kez futbol​ severlere seslendi.

"TRT MİLLETİN KANALI OLACAK"

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Seçimi kazandıktan sonra, ilk imzalayacağım kararnamelerden biri, maçların artık şifresiz olarak TRT’de yayınlanmasını sağlamak. Milletin küçücük zevklerini bile çaldılar. Böylece milleti TRT’yle de barıştıracağım ve TRT​ gerçekten milletin kanalı olacak" 

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1662393826340683776

KILIÇDAROĞLU’NDAN VATANDAŞLARA KISA MESAJ

Seçime saatler kala ekonomiye ilişkin vaatlerine yenilerini ekleyen Kemal Kılıçdaroğlu, kredi kartı borçlarına ilişkin vaadini telefonlara kısa mesajla gönderdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun gönderdiği kısa mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Sevgili vatandaşım, borç harç evini güçlendirmeye çalıştığını biliyorum. İktidara gelir gelmez, bireysel kredi kartı borçlarınız için kesin çözüm üreteceğim. Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak.

Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek. Böylece yüz binlerce vatandaşımız, bu yükün altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak, borç batağı yüzünden yuvalar yıkılmayacak.

Unutmayın, 28 Mayıs seçimi, bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkede borç batağına saplanma referandumudur!

Vatanını seven sandığa gelsin.”

"EYT’DEKİ BU ADALETSİZLİĞİ BİTİRECEĞİM"

Kılıçdaroğlu, "Beni ister sevin ister sevmeyin, ama bu videomu herkese yayın, gösterin, anlatın” diyerek paylaştığı videoda da şunları söyledi: “EYT konusunda yapacaklarımızı anlatmak için kısa bir mesaj (SMS) gönderdik. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu mesajımızı engelledi. O mesajda şunu söylemiştim. 8 Eylül 1999’da sigortalı olan emekliliğe hak kazanıyor ama 1 gün sonra sigortalı olan tam 17 yıl sonra emekli oluyor. EYT’deki bu adaletsizliği bitireceğim" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...