Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu ayeti, Erbakan'ın sözü zannetti

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
03 Nisan 2023 20:25 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 00:00

Yaptığı gaflarla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bir gafa daha imza attı. Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi'nin iftar yemeğinde konuşma yaparken, İsra Suresi 81'inci ayetini Başbakan Necmettin Erbakan'ın sözü sanarak tekrarladı. "Hak gelecek ve batıl zail olacak" sözü sonrası salonda alkış tufanı koptu. 

6'lı masanın sancılı şekilde seçilen cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​, masanın diğer üyelerinden Saadet Partisi​'nin iftar yemeğine katıldı. Son günlerde yaptığı gaflarla gündemden düşmeyen Kılıçdaroğlu, buradaki konuşmasında da gafa imza attı. 

AYET-İ KERİME'Yİ ERBAKAN SÖZÜ OLARAK SÖYLEDİ 

Kılıçdaroğlu, İsra Suresi 81'inci ayetini merhum Başbakan Necmettin Erbakan​'ın sözü sandı. CHP​ lideri, Saadet Partisi'nin etkinliğinde yaptığı konuşmada, "Rahmetli Erbakan'ın çok söylediği bir söz var. Hak gelecek ve batıl zail olacak" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun bu sözü sonrası salonda alkış tufanı koptu. 

KONFÜÇYÜZ'ÜN SÖZÜNE 'MEVLANA', KONYA​'YA 'ÜLKE' DEMİŞTİ 

Geçtiğimiz günlerde Konya'da yaptığı konuşmada, "Konya, Hollanda'dan büyük bir ülke. Toprak olarak Hollanda'dan büyük bir ülke" ifadelerini kullanması dikkat çeken CHP lideri aynı konuşmada, Konfüçyüs’ün cümlesini Mevlana’nın sözü diyerek alıntıladı. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...