Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan paylaşımına İletişim Başkanlığı'ndan yalanlama: Manipüle edildiği tespit edildi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
03 May 2023 20:00 - Güncelleme : 03 May 2023 21:33

İletişim Başkanlığı, CHP liderinin paylaştığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na oy verecekleri kastederek, "Bunların bayrağı var mı? Bunların ezanı var mı? Bunların dini var mı?" dediği iddiasını videonun tamamını yayınlayarak yalanladı. Videoda Erdoğan'ın Kandil'i kastettiği açıkça anlaşılıyor. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın Kandil​'deki teröristlere yönelik söylediği cümlelerini kırparak yaptığı paylaşıma yalanlama geldi. 

Erdoğan'ın "Bunların bayrağı var mı? Bunların ezanı var mı? Bunların dini var mı?" sözleri Kılıçdaroğlu'na destek veren seçmenleri kestediyormuş gibi paylaşıldı. 

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1653662591837696003

SÖZLER KANDİL'E 

Videonun kırpılmamış hali izlendiğinde; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sarf ettiği "Bunların bayrağı var mı? Bunların ezanı var mı? Bunların dini var mı?" sözlerinin Kandil'e yönelik olduğu anlaşılıyor. 

Erdoğan, konuşmasında terör örgütü PKK​'nın terörsitbaşları tarafından devamlı yayınlanan Kılıçdaroğlu'na yönelik destek açıklamalarına değinerek Kandil'deki ezanı, bayrağı, dini olmayan teröristlerin Kılıçdaroğlu'na yönelik destek açıklamalarını hatırlatmıştı. 

Erdoğan ayrıca konuşmasında Kandil'in Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiğini de açıklıyor. 

https://twitter.com/dmmiletisim/status/1653760489715793922

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...