Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun söylem değişikliğine sert tepki: Helalleşme tiyatrosu gitti

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
18 May 2023 21:41 - Güncelleme : 18 May 2023 23:03
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun söylem değişikliğine sert tepki: Helalleşme tiyatrosu gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Millet İttifakı'na sert sözlerle yüklendi. "Koalisyon masasında hesaplar biraz karışık, hava biraz dumanlı" diyen Erdoğan "'Helalleşme' tiyatrosunun yerini bir günde faşizmin en ilkel, en nobran, en rezil hali aldı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Millet İttifakı​'nın depremzede​ vatandaşlara karşı tutumunu eleştirdi. Erdoğan paylaşımında, "Milletle inatlaşarak, millete hakaret ederek, milleti tehdit ederek siyaset​ yapılmaz. Siyaset, ülkeye ve millete hizmet etmekle olur, eser kazandırmakla olur, gönül kazanmakla olur" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan​ Twitter hesabı üzerinden CHP lideri Kemal Kılıdraoğlu'na tepki gösterdi. İşte Erdoğan'ın paylaşımında yer alan o ifadeler:

Koalisyon masasında hesaplar biraz karışık, hava biraz dumanlı ama olsun; en azından bölücü örgütün desteğini sağlama aldılar. Bunu örtmek için de CHP Genel Başkanı hemen çıkıp siyasette seviyeyi daha da düşürmeye, insanlarımızı kutuplaştırmaya başladı.  “Helalleşme” tiyatrosunun yerini bir günde faşizmin en ilkel, en nobran, en rezil hali aldı.

Daha düne kadar depremzedelerimize “bedava ev” vadediyorlardı, bugün aynı insanları utanmadan kapı dışarı ediyorlar. Suçüstü yakalanınca da hemen işi başka taraflara çekip kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar. Halbuki hiçbir kılıf bu minareyi örtmeye yetmez.

"MİLLETİ TEHDİT EDEREK SİYASET YAPILMAZ"

Milletle inatlaşarak, millete hakaret ederek, milleti tehdit ederek siyaset yapılmaz. Siyaset, ülkeye ve millete hizmet etmekle olur, eser kazandırmakla olur, gönül kazanmakla olur. Biz bugüne kadar sadece Allah’ın rızasını, milletimizin desteğini, insanımızın hayır duasını gözettik. İnşallah bundan sonra da aynı hassasiyetle, aynı samimiyetle yolumuza devam edeceğiz.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1659266379357224960

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...