Tgrt Haber

Memleket Partisi İl Başkanı'ndan Erdoğan'a destek açıklaması

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
11 May 2023 18:45 - Güncelleme : 11 May 2023 19:11

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'kaset' iddiaları sonrasında adaylıktan çekildiğini duyurdu. İnce'nin bu kararı sonrası Memleket Partisi Uşak İl Başkanı, FETÖ ve CHP'yi suçlayıp seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın destekleyeceğini açıkladı.

Türkiye 14 Mayıs’taki seçime odaklanırken, Muharrem İnce​ hakkında olduğu iddia edilen ‘kaset’ paylaşımları gündeme bomba gibi düştü. Muhalefet ve iktidar kanadından da paylaşıma tepkiler gelirken İnce, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Son 45 günde gördüklerini, son 45 senede görmediğini belirten İnce "Sahte dekontlar, sahte cipler, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, olmayan fotoğraflar. Yani İsrailli bir porno sitesinden alıyor görüntüyü, benim kelleyi kesiyor oraya koyuyor. Bunu FETÖ'cüler yapıyor" diyerek adaylık çekildiğini tüm Türkiye ile paylaştı.

FETÖ VE CHP​'LİLERİ SUÇLADI

İnce'nin bu kararı sonrası Memleket Partisi Uşak İl Başkanı Engin Toraman, FETÖ ve CHP'yi suçlayıp seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın destekleyeceğini açıkladı. Toraman açıklamasında, "FETÖ'cü usuller kullanılarak kaset kumpası ile CHP'li yöneticler ve CHP yandaşı gazetecilerin baskısı ile Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmek zorunda bırakılmıştır" dedi.

"TARAFIMI CUMHUR İTTİFAKI'NDAN YANA BELİRLİYORUM"

Toraman açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: 

"Ben Memleket Partisi Uşak İl Başkanı olarak memleketimizin geleceğini FETÖ'cüler ve küresel güçler tarafından şekillendirilmesine gönlüm razı olmadığından tarafımı milli olan siyasetten yani Cumhur İttifakı'ndan yana belirliyorum ve 14 Mayıs günü yapılacak Cuhmurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğimi kamuoyuna deklare ediyorum. Memleket Partisi il başkanlığı görevimden de istifa ediyorum"

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...