Tgrt Haber

Memleket Partisi'nde toplu istifa: Cumhur İttifakı'na destek açıklaması 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
17 May 2023 00:02 - Güncelleme : 17 May 2023 00:05
Memleket Partisi'nde toplu istifa: Cumhur İttifakı'na destek açıklaması 

Memleket Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Özay Yiğen ve ilçe yönetiminde görevli 15 kişi partisinden istifa etti. Özay Yiğen, ikinci turda Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Memleket Partisi​ Ödemiş İlçe Başkanı Özay Yiğen ve ilçe yönetiminde görevli 15 kişi partisinden istifa​ etti. Özay Yiğen, ikinci turda Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan​'ı destekleyeceklerini açıkladı. 

Memleket Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Özay Yiğen partisinden istifa ettiğini duyurdu. Yiğen, gazetecilere yaptığı açıklamada, gördükleri lüzum üzerine kendisi ve ilçe yönetimdeki görevli 15 üyenin görevlerinden ve partilerinden istifa ettiklerini belirtti.

"CUMHUR İTTİFAKI'NI DESTEKLEME KARARI ALDIK"

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini belirten Yiğen, "Bilindiği üzere bir seçim süreci yaşandı. Bu seçim sürecinde yarı yolda bırakıldığımızı düşünerek Memleket Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığından ve yönetiminden istifa ettik. Yönetimdeki arkadaşlarımızla bir araya gelip görüştüğümüzde Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı aldık. Bu kararımız devam ediyor. İkinci turda da desteğimiz devam edecektir" ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...