Tgrt Haber

Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yargılama tehdidi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
16 Nisan 2023 16:25 - Güncelleme : 16 Nisan 2023 17:46

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin beyannamesinin açıklandığı törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan skandal ifadelere imza attı. Erdoğan'ı yargılama tehdidinde bulunan Akşener, "Recep Bey ve arkadaşlarına adil davranacağımıza söz veriyoruz" dedi.

Türkiye​, 14 Mayıs'ta sandık başına giderek oyunu kullanacak. Seçimler için geri sayım devam ederken geçtiğimiz hafta partiler, YSK'ya milletvekili aday listelerini sundu. Hemen ardından kampayalarının startını veren partiler tek tek beyannamelerini açıklıyor. Bu kapsamda İYİ Parti​ de beyannamesini bugün açıkladı. Ankara'da gerçekleştirilen etkinlikte konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener​, yine bir skandala imza attı. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ı ve yol arkadaşlarını yargılamakla tehdit etti.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunup seçimi kazandıkları takdirde neler yapacaklarını sıralayan Akşener, 14 Mayıs'ta seçimin kazanıp tarih yazacaklarını söyledi.

ERDOĞAN'I YARGILAMAKLA TEHDİT ETTİ

Akşener konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak skandal ifadelerine bir yenisini daha ekledi. Akşener, Erdoğan'ı ve yol arkadaşları hedef alarak, "14 Mayıs’tan sonra milletimizin sandıktan uğurlayacağı Recep Bey ve arkadaşlarına adil davranacağımıza söz veriyoruz" ifadelerini kullandı.

"ADALETİ SAĞLAYACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ"

Akşener'in açıklaması şu şekilde:

"Buradan söz veriyoruz. 14 Mayıs’tan sonra milletimizin sandıktan uğurlayacağı Recep Bey ve arkadaşlarına adil davranacağımıza söz veriyoruz. Bu memleketin milyonlarca mazlumu gibi onlar için de adaleti sağlayacağımıza söz veriyoruz. Buna çok ihtiyaçları olacağını da biliyoruz."

 
Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...