Tgrt Haber

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, TGRT Haber'e konuştu: Seçimin ilk turda biteceğine eminim

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
26 Nisan 2023 16:20 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 17:24

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya canlı yayında TGRT Haber Ankara Temsilcisi Ercan Gürses'in sorularını cevapladı. Karakaya, seçimin ilk turda biteceğini emin olduğunu söyledi.

Türkiye14 Mayıs​'ta sandık başına gidecek. 18 gün sonra gerçekleştirilecek seçimlerde milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanı'nı ve milletvekillerini seçecek.Cumhurbaşkanlığı​ ile birlikte Meclis'te çoğunluğu elde etmek için de partiler arasında kıran kırana bir yarış var. İttifakların mitingleri hız kesmeden devam ederken MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, TGRT Haber'e konuk oldu.

TGRT Haber Ankara Temsilcisi Ercan Gürses'in sorularını cevaplayan Karakaya, seçim​ çalışmaları dahil olmak üzere birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

"SEÇİMİN İLK TURDA BİTECEĞİNE EMİNİM"

Sokağın dili açısından seçimin ilk turda biteceğini emin olduğunu söyleyen Karakaya, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan​'ın tekrar Cumhurbaşkanı seçileceğini eminim" dedi.

"HALK HDP ORTAKLIĞINDAN RAHATSIZ"

Millet İttifakı'na HDP üzerinden yüklenen Karakaya, halkın HDP ortaklığından rahatsız olduğunu belirtti. Karakaya, "Filen masada görünmesede sonuç itibarıyle zihniyet olarak HDP ile birleşmişlerdir" ifadelerini kullandı.

"CHP'LİLER DE ERGİN'İN ADAYLIĞINDA RAHATSIZ"

Ercan Gürses'in CHP'den aday olan eski Adalet Bakanı Saddullah Ergin ile ilgili sorusunu cevaplayan Karakaya, CHP'lilerin de Ergin'in adaylığından rahatsız olduğunu söyledi. 

Gürses'in 'MHP'nin bakanlık talebi oldu mu?' sorusuna Karakaya, 'Cumhurbaşkanı isterse biz de hükümette oluruz' şeklinde cevap verdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...