Tgrt Haber

Son dakika! Millet İttifakı kameralar karşısında

15 May 2023 02:51 - Güncelleme : 15 May 2023 03:39

Son dakika haberi: Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı Genel Başkanları ile birlikte CHP’de basın açıklaması yaptı. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşmasına değinen Kılıçdaroğlu, "Seçim balkonda kazanılmaz. Veriler şu anda akmaya devam ediyor. Milletimiz seçim diyorsa başımız üstüne. Bu seçimi ikinci turda kesinlikle kazanacağız. Erdoğan beklediği güven oyunu alamamıştır" dedi.

Millet İttifakı​ Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı genel başkanlarıyla beraber açıklamalarda bulundu. Yaptığı konuşmada ikinci turu kabullenen Kılıçdaroğlu, "Seçim balkonda kazanılmaz. Veriler şu anda akmaya devam ediyor. Milletimiz seçim​ diyorsa başımız üstüne. Bu seçimi ikinci turda kesinlikle kazanacağız" dedi.

"SEÇİM BALKONDA KAZANILMAZ"

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Sandığa gidip oy kullananlara teşekkürler. Katılım oranının yüzde 90'a yaklaşması ve sürecin demokratik olgunluk içinde sürdürülmesi memnuniyet vericidir. Erdoğan​ bütün iftira ve hakaretlerine rağmen beklediği sonucu alamamıştır.

Son dakika! Millet İttifakı kameralar karşısında

Seçim balkonda kazanılmaz. Veriler şu anda akmaya devam ediyor. Milletimiz seçim diyorsa başımız üstüne. Bu seçimi ikinci turda kesinlikle kazanacağız. Erdoğan beklediği güven oyunu alamamıştır. Biz önümüzdeki 15 gün boyunca Türkiye​ için her türlü mücadeleyi yapacağız. Mutlaka ve mutlaka kazanacağız ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz.

Son dakika! Millet İttifakı kameralar karşısında

“OLDUBİTTİYE İZİN VERMEYECEĞİZ”

Öte yandan, sandıkların açılmaya başlamasının ardından YSK'ya çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, elinde ıslak imzalı tutanakların olduğunu söyledi. Seçim sonuçlarının 'oldubittiye' getirilmemesi gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bu işin bir oldubittiye getirilmesine asla izin vermeyeceğiz. Algı yönetimiyle uğraşmayı bırakın. Bu mesele ciddidir. Bırakın oylar gelsin, sonuç bir an evvel belli olsun. Ülkenin belirsizliğe artık tahammülü yoktur. Milletin iradesinden korkmayın. YSK’yı da sorumluluğa davet ediyorum. Elimizde ıslak imzalı tutanaklar var. Halkın oyalanmasına izin vermeyin. Tekrar ediyorum, bu milletin iradesine bloke koymayın. Sahadaki demokrasi emekçilerimize sesleniyorum, sandıkları ve seçim kurullarını terk etmeyin. Her bir oy sayılana kadar biz buradayız" demişti.

14 MAYIS 2023 SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...