Tgrt Haber

Millet İttifakı 14 Mayıs öncesi son kez seçmenleriyle buluştu! Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajı

12 May 2023 20:45 - Güncelleme : 12 May 2023 21:29
Millet İttifakı 14 Mayıs öncesi son kez seçmenleriyle buluştu! Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve 5 partinin genel başkanları ile 2 belediye başkanı 14 Mayıs seçimleri öncesi son kez seçmenleriyle buluştu. Liderlerin tek tek sahneye çıktığı mitingde son mesajlar verildi. Adaylıktan çekilen Muharrem İnce'nin ise mitinge katılacağı iddia edilmişti. İnce'nin liderler arasında olmadığı görüldü. 'Değişim' mesajı veren Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin insanı için çalışacağım, birlikte mücadele getireceğiz" dedi.

Millet İttifakı​ Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​, Millet İttifakı üyelerinin liderleri ve iki büyükşehir belediye başkanının katılıdığı Ankara​'daki mitingde liderler kritik seçim öncesi son mesajlarını verdi. 

NAZIM HİKMET'İN ŞİİRİ İLE SESLENDİ 

Ankara'daki Millet Buluşması'nda vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, Nazım Hikmet'in dizeleriyle vatandaşlara seslenerek "Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe yaşayacağız. Bu ülkede haramilere, Beşli Çetelere, uyuşturucu baronlarına yer yok; kökünü kazıyacağım" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu; özgürlük, barış ve huzur vurgusu yaparken değişim mesajı verdi. 

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları: 

Değişime hazır mısınız? Birlikte değişime hazır mısınız? Bu ülkeye demokrasiyi getirmeye hazır mısınız? Söz veriyorum, ben de hazırım.

Bu ülkenin insanı için çalışacağım, birlikte mücadele getireceğiz. Bu ülkeyi bütün dünyaya demokrasiyi demokratik yollarla getiren bir ülke olarak tanıtacağız.

Mansur Başkan, Ankara'yı Atatürk'ün Ankara'sı yapmak için elinden gelen her tülü çabayı gösteriyor. Şimdi, bütün Türkiye'yi Mustafa Kemal'in Türkiye'si yapacağız!

1,5 yıldır sandık güvenliği için çalışıyoruz. Sizden bir şey istiyorum: Bahar havası içinde sandığa gidin, bir şenlik havası olsun Türkiye'de..

"ÇANKAYA'YA GİDECEĞİM"

Sinan Ateş'in katillerini bulacağım ve kulaklarının yakalayıp adalete teslim edeceğim. Benim saraylarda oturma gibi bir alışkanlığım yok, bize vız gelir. Size söz veriyorum, Ankaralılarla beraber Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Çankaya'sına gideceğim.

Suriyeli kardeşlerimizi en geç 2 yıl içerisinde ülkelerine göndereceğim. Türkiye'yi, Beşli Çetelerden kurtaracağım, benim Cumhurbaşkanı olmamam için her oyunu denediler, her türlü iftirayı attılar. Onlar saraya güveniyor, ben halka güveniyorum.

Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe yaşayacağız. Bu ülkede haramilere, Beşli Çetelere, uyuşturucu baronlarına yer yok; kökünü kazıyacağım. 

14 MAYIS 2023 SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...