Tgrt Haber

Millet İttifakı'nda 'ikinci tur' mesaisi: Sıkı bir çalışmaya başlıyoruz

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
16 May 2023 18:24 - Güncelleme : 16 May 2023 18:29
Millet İttifakı'nda 'ikinci tur' mesaisi: Sıkı bir çalışmaya başlıyoruz

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerisinde tamamlamasının yankıları artarken ikinci tur hazırlıkları ise başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twiter hesabından yaptığı paylaşımda CHP lideri Kılıçdaroğlu'yla seçim toplantısı gerçekleştirildiğini söyledi.

28 Mayıs​'ta gerçekleştirilecek ikinci tur seçim için çalışmaları için hazırlıklar başladı. Millet İttifakı​'nda yaşanacak 12 günlük süreç ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

"SIKI BİR ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUZ"

Ankara'da gerçekleşen toplantı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yapıldı.

Twitter hesabında, toplantıdan fotoğraf paylaşan İmamoğlu, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Mansur Yavaş ile bugün Ankara'da çalışmalarımıza devam ettik. 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi için sıkı bir çalışmaya başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1658484980874620941

KILIÇDAROĞLU'NDAN DEPREM BÖLGESİ PAYLAŞIMI 

Kılıçdaroğlu ayrıca, büyük yıkıma uğrayan deprem bölgesi ile ilgili mesaj verdi. 

Kılıçdaroğlu, açıklamasında, "Lütfen deprem bölgesi insanımıza söyleyeceğimiz her şeyde, 10 düşünelim 1 diyelim. Hiçbir siyaset o insanların kalbini kırmaya değmez. Her bir vatandaşımız, hele hele depremzedelerimiz, politik tercihi ne olursa olsun benim başımın üstündedir" dedi.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1658479938872422400

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...