Tgrt Haber

Milletvekili adayı Yurduseven'i tehdit eden şüpheli gözaltına aldı

12 May 2023 19:13 - Güncelleme : 12 May 2023 19:52

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Fatima Yurduseven, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaparken bir şahıs tarafından tehdit edildi. Şahsın, "Burada dolaşmayın, kafanıza mermi yersiniz" dediği anbean kaydedilirken şüpheli isim gözaltına alındı. 

Türkiye​'de milyonlarca seçmen 14 Mayıs'ta sandık başına gidip oyunu kullanacak. 2 gün sonra gerçekleştirilecek olan seçimlerde olan seçimlerde Türk halkı Cumhurbaşkanı​ ve 28. dönem milletvekili​ tercihini yapacak. Kritik seçimler öncesinde ittifakların çalışmaları hız kesmeden devam ederken saha çalışmalarında gergin anlar da yaşanıyor. 

MİLLETVEKİLİ ADAYINA ÇİRKİN TEHDİT

AK Parti​ Adana Milletvekili Adayı Fatima Yurduseven, çalışma yürüttüğü bölgede dükkanın önüne selam vererek giderken Selçuk D. adlı şahsın "Burada dolaşmayın, kafanıza mermi yersiniz" tehditi ile karşılaştı.  

"PSİKOLOJİK SORUNLARIM VAR"

Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen olayın ardından polis, Selçuk D.’yi 'tehdit' suçundan gözaltına aldı.

Psikolojik rahatsızlıkları bulunduğu belirtilen Selçuk D., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...