Tgrt Haber

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Fatima Yurduseven'e çirkin tehdit

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
11 May 2023 18:08 - Güncelleme : 11 May 2023 18:16

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Fatima Yurduseven, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaparken bir şahıs tarafından tehdit edildi. Şahsın, "Burada dolaşmayın, kafanıza mermi yersiniz" dediği anbean kaydedilirken Yurduseven, "Selamlaşmaya geldik, bu yaptığınız çok ayıp" diyerek tepki gösterdi.

Türkiye​'de milyonlarca seçmen 14 Mayıs'ta sandık başına gidip oyunu kullanacak. 3 gün sonra gerçekleştirilecek olan seçimlerde olan seçimlerde Türk halkı Cumhurbaşkanı​ ve 28. dönem milletvekili​ tercihini yapacak. Kritik seçimler​ öncesinde ittifakların çalışmaları hız kesmeden devam ederken saha çalışmalarında gergin anlar da yaşanıyor. 

MİLLETVEKİLİ ADAYINA ÇİRKİN TEHDİT

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Fatima Yurduseven, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve evlere ziyaret gerçekleştiriken çirkin bir tehdite maruz kaldı. 

Adanalı vatandaşların oyuna talip olan Yurduseven, çalışma yürüttüğü bölgede dükkanın önüne selam vererek giden, ismi henüz belli olmayan bir şahsın, "Burada dolaşmayın, kafanıza mermi yersiniz" tehditi ile karşılaştı. 

Fatima Yurduseven kendisini tehdit eden şahsın sözlerine, "Kim benim kafama mermi yağdıracak, yağdırın. Selamlaşmaya geldik öyle bir şey olur mu çok ayıp yaptığınız. Çocuğunuz yaşındayım çok ayıp" diyerek tepki gösterdi. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...