Tgrt Haber

Muharrem İnce'den seçim sonrası ilk mesaj!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
15 May 2023 21:35 - Güncelleme : 16 May 2023 08:46
Muharrem İnce'den seçim sonrası ilk mesaj!

Hakkında çıkan kaset iddialarından sonra Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce seçimden sonra ilk kez konuştu. İnce, "Kendinizi üzmeyin, asla umutsuzluğa kapılmayın. Umut her zaman vardır" dedi. 

14 Mayıs’ta seçimi için milyonlarca seçmen sandık başına gitti. Seçimi aldığı yüzde 49,5 oyla önde tamamlayanErdoğan​'ı en yakın rakibi Kılıçdaroğlu​, yüzde 44,89 takip etti. Seçimlerin ardından gözler liderlere çevrilirken adaylıktan seçime iki gün kala çekilen Muharrem İnce​'den ilk açıklama geldi. 

"UMUT HER ZAMAN VARDIR"

Hakkında çıkan kaset iddiaları sonrası cumhurbaşkanlığı adaylığından seçime 2 gün kala çekilen Muharrem İnce, Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. 

Destekçilerine seslenen İnce, "Gençler, evlatlarım, biz 'Umutsuz durumlar yoktur. Umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.' diyen Mustafa Kemal Atatürk​'ün yolundan gidenleriz. Kendinizi üzmeyin, asla umutsuzluğa kapılmayın. Umut her zaman vardır" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/vekilince/status/1658165721900232704

BARAJI GEÇEMEDİLER 

Yüksek Seçim​ Kurulu (YSK) yarıştan çekilen İnce'nin oylarının geçerli sayılacağını duyurmuştu. Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 0,43 oy aldı. İnce'nin toplam oy sayısı 234 bin 217 oldu. Memleket Partisi'nin oy oranı ise 0,92'de kaldı. Böylece İnce'nin partisi Meclis'e giremedi.  

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...