Tgrt Haber

Sinan Oğan'ın kararı sonrası Muharrem İnce'den yeni hamle!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
22 May 2023 20:46 - Güncelleme : 23 May 2023 06:41
Sinan Oğan'ın kararı sonrası Muharrem İnce'den yeni hamle!

14 Mayıs seçimlerinde Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, ikinci turda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Bu radikal kararın ardından seçime 2 gün kala adaylıktan çekilen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin, Kılıçdaroğlu'na destek vereceği ileri sürüldü. 

Türkiye 14 Mayıs'ın ardından Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda hangi adaya destek vereceği sorusuna cevap arar olmuştu. Sinan Oğan, bugün yaptığı basın açıklamasındaCumhur İttifakı​ adayı Recep Tayyip Erdoğan​'ı desteklediğini açıkladı.

Kararın ardından çok sayıda siyasetçiden Oğan'a tepki gelirken Muharrem İnce​ cephesiyle ilgili bomba bir iddia ortay atıldı. 

İNCE, KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEYECEK

Gazeteci Şaban Sevinç, 14 Mayıs'taki seçimlerden önce adaylıktan çekilen Muharrem İnce'nin Kılıçdaroğlu'na destek çağrısı yapacağını iddia etti.  

Sevinç açıklamasında, "Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verilmesi için Salı ya da Çarşamba günü çağrı yapıp destek açıklayacak" dedi. 

https://twitter.com/sabansevinc2/status/1660688928423198720

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...