Tgrt Haber

Ömer Çelik’ten Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderme: Yürüyen merdivende yürümeyi bilmeyen adam mı memleketi yönetecek?

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
24 Nisan 2023 06:01 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 06:11

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklendi. Togg üzerinden eleştirilerini sıralayan Çelik, Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz senelerde yürüyen merdivene ters binme olayını hatırlatarak “Yürüyen merdivende yürümeyi bilmeyen adam memleket mi yönetecek?" dedi.

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 20 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili tercihini gerçekleştirecek. Kritik seçimler öncesinde partiler ve adaylar çalışmalarını hızlandırırken gerek adayların gerek ise ittifakların birbirlerine yönelik söylediği sözler yeni polemiğin fitilini ateşliyor.

ÖMER ÇELİK’TEN KILIÇDAROĞLU’NA SALVOLAR…

AK Parti​ Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik​, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerde bulundu. CHP’li bazı isimlerin Togg için ‘fabrikası nerede’ sözlerine hatırlatan Çelik “İşte araba yollarda geziyor” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz yıllarda yürüyen merdivene ters binme anına hatırlatmada bulunan Çelik, “Kılıçdaroğlu​, yürüyen merdivene ters binen bir adam, fabrikayı görmesi, böyle bir şey yapması mümkün mü? Yürüyen merdivende yürümeyi bilmeyen adam memleket mi yönetecek?" diye konuştu.

14 MAYIS SEÇİMLERİNİ ‘KADER’ OLARAK YORUMLADI

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin "kader seçimi" olduğunu aktaran Çelik, "Bu seçim​, şimdiye kadar yaptıklarımızın, memleketimizin, çocuklarımızın, geleceğimizin, bunların hasılasını alma zamanı. Hepimiz bir gün bu dünyadan göçeceğiz. Bu çocuklara kalacak memleket. Onlar bizim bulduğumuzdan daha iyi bir memleket bulsunlar. Bayrağımız ebediyen dalgalansın, hiç kimse dönüp de yan gözle bakamasın. Ülkemiz daha büyük, müreffeh, güçlü olsun. Bunun için uğraşacağız. Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde bunları gerçekleştiriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

“TERÖRİSTLERE SUSANLARA MİLLET CEVABINI VERECEK”

AK Parti Sözcüsü Çelik, terör örgütleri karşısında susanlara gereken cevabı vatandaşların vereceğini belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başıdır Cumhurbaşkanı'mız. Ordularımızın Başkomutanı'dır. Meclise girdiği zaman bunlar saygısızlık yaparlar, ayağa kalkmazlar. Başkalarını gördükleri zaman esas duruşa geçiyorlar. Cumhurbaşkanı'mızın ortaya koyduğu siyasetlerin karşısında şimdiye kadar ne yaptılar? Yaptığı, bir tane çeşme açtı." ifadesini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...